Család

Menj férjhez gumicsizmában!

Sátorban és gumicsizmában, akár tábortűz mellett mondd ki az igent. Jövőre a kempingesküvő lesz a divat.

Ha már most bújod az esküvői katalógusokat, de nem tudod eldönteni, melyik éttermet válaszd, hagyd abba a gyötrődést. Ha menő akarsz lenni, akkor irány az erdő! Keress egy jó táborozóhelyet és már meg is van, hova menjen a násznép.

Menj férjhez gumicsizmában!

2013-ban aki trendi akar lenni, csakis a hegyekben vagy egy szép, zöld erdőben megy férjhez az amerikai esküvőszervezők szerint. Ja és persze ahogy egy kempingezős hétvégéhez illik, a menyegzőnek legalább két-három napig kell tartania. Elképzeljük a násznépet, ahogy verik fel a sátrat, fújják magukat szúnyogriasztóval, közben pedig jó magyar szokás szerint vonatoznak egyet, de nem az „Ajajj, fekete vonat…”-ra, hanem a „Börtön ablakába”-ra. A menyasszonytáncot pedig a tábortűz körül tartják, és külön koszorúslányegységek vigyáznak arra, hogy nehogy lángra lobbanjon a boldog ara hófehér ruhája.

Persze van a kempingező esküvőnek luxusverziója is, porcelántányérokkal, selyemsátorral, ahogy illik. És félretéve a kezdeti iróniát, biztos nem lehet rossz a természet lágy ölén örök hűséget esküdni életed szerelmének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top