Szabadidő

Készítsd be a napszemüveget és az esernyőt

Jó hírünk van, napos, meleg idő vár ránk ma, de a sál és az esernyő legyen kéznél!

Készülj! Jön a hideg!Bár csütörtökön nyugodt, napsütéses idő vár ránk, az esernyőt is tartsa mindenki készenlétben, nyugaton, északnyugaton ugyanis megnövekszik a felhőzet, estefelé kialakulhat egy-egy futó zápor, de hideg nem lesz: délutánra 19 és 25 °C közé melegszik a levegő, a Dunántúlon pedig megélénkül, északnyugaton megerősödhet a déli szél.

A frontra érzékenyeknek ma nem kell aggódniuk, fronthatás nem várható, azonban a hűvös, párás, ködös területeken élőknél ízületi panaszok, végtagfájdalmak jelentkezhetnek. Éppen ezért aki hideg, nyirkos területen él, annak ajánlott a réteges öltözet, a csalóka időben semmi perc alatt meg lehet fázni. 

Péntekre egy picit jobb időre számíthatunk: változóan felhős-napos, csapadékmentes időre van kilátás. Hajnalban délnyugaton és néhol északkeleten köd képződhet, a reggeli 8–13 °C-ot követően követően 19 és 24 °C között alakul a maximum-hőmérséklet. Északon és nyugaton megélénkül a déli–délnyugati szél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top