Szabadidő

Alvótársat bérelhetnek a magányosok

Az alvószalonban nem szexelnek, csupán együtt alszanak a vendéggel. Nem olcsón.
Semmi szex!
Semmi szex!

Egy tokiói üzlet meglehetősen sajátos szolgáltatást kínál azoknak, akiknek nincs kivel együtt aludniuk: pénzért alvótársat bérelhetnek maguknak.

A Soineya nevű alvószalonba bárki betérhet egy minimum 20 perces, maximum 10 órás együtt alvásra. Az alkalmazottak – akik egytől egyig csinos, fiatal nők – a kuncsaftot egy alvószobába vezetik, majd befekszenek mellé az ágyba. A közös alváson felül vásárolható ölelés, hát- és fejsimogatás és talpmasszázs, de külön díjszabása van annak is, ha az alvótárs szemben, vagy épp háttal fekszik a vendég mellett az ágyban. Szexuális szolgáltatást viszont nem lehet kérni, azt ugyanis nem vállalnak.

Ha például valaki 6 órát szeretne aludni úgy, hogy egy lány átölelje és simogassa a fejét, míg elalszik, 32 000 jent, azaz átszámítva nagyjából 91 000 forintot kell kifizetnie annak, akinek ez megéri.

Mivel a szalon még csak néhány napja nyílt, egyelőre nem lehet tudni, mennyire lesz sikeres. Bizarrnak mindenesetre bizarr…  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top