Szabadidő

Krokodillal barátkozik az elhunyt krokodilvadász fia

A tragikus körülmények között elhunyt Steve Irwin fia az apja nyomdokaiba lép.

A Krokodilvadász néven is ismert természettudós-dokumentumfilmes, Steve Irwin 2006-ban rájatámadás következtében veszítette életét. Kisfia, Robert, akkor még alig hároméves volt, édesapját tehát inkább a családtagok elbeszélései alapján és a filmjeiből ismerheti. Úgy tűnik azonban, hogy apja tragédiája ellenére a gyereket egyáltalán nem tiltják a veszélyes állatoktól, sőt.

Apja fia
Apja fia

 
Robertről a napokban egy ausztrál állatkertben készültek fotók, melyeken egy növendék krokodilt ölelget, méghozzá láthatólag igen magabiztosan, mindenféle félelemérzet nélkül. A szőke, szafariruhás kissrác mintha csak apukája kicsinyített mása lenne.

Ha élne, Steve Irwin valószínűleg maga is bátorítaná fiát, hogy az ő útját folytassa, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már csecsemőkorában is krokodilok közelébe vitte. Akkor azonban még ott volt, hogy vakmerősége dacára legalább ő maga vigyázzon a gyerekre, most azonban ki tudja, hogy ki vigyáz rá, és vajon vigyáz-e eléggé?!

Az édesanyja helyében te engednéd a kisfiúnak, hogy az apja nyomdokaiba lépjen?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top