Szabadidő

Ilyen lett volna a Titanic DiCaprio nélkül

Előkerült egy tesztfelvétel, amiben a Spinédzserek egyik gazdag szívtiprója játszotta Jack-et. Szerencsére nem ő lett a befutó.

Amerikában mostanában új extrákkal adták ki minden idők legmegalománabb romantikus filmjét, így napvilágra került egy érdekes felvétel, amin nem Leonardo DiCaprio játssza Jack-et. A jelenet Kate Winslet próbafelvétele volt, és a színésznő mellett Jeremy Sisto játszotta a férfi főszereplőt.

A színész korábban a Spinédzserek című tinivígjáték Eltonjaként vált ismertté, és játszott a Sírhant művekben is, de igazán nagy szerepeket azóta sem fogott ki. A most előkerült jelenetben szegény teljesen sótlan és elhalványul az akkor még rettentően fiatal Winslet mellett. Nem csoda, hogy ezek után Kate megkapta a szerepet. Nagy szerencsénk, hogy végül megtalálták mellé az akkor még kevésbé híres, de kellően csibészes DiCapriót, mert Sistóval a kémia sem nagyon működik annak ellenére, hogy egész huncut pillantásokat vet Rose-ra.

A videó másik érdekessége, amit James Cameron, a Titanic rendezője mond el az elején Kate Winsletről. „Küldött nekem egy szál rózsát és csak annyit írt mellé, hogy készen áll a szerepre – nyilatkozta. – Hatalmas felelősség volt a vállán 19 évesen, óriási feladat volt egy ilyen nagyszabású filmet elvinni a vállán. Ott áll kétezer statiszta, minden fény és kamera rád mutat, és ha nem csinálod jól, mindent elrontasz. Rengetegen összeomlottak volna ekkora teher alatt, de ő meg tudta csinálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top