Szabadidő

Janicsák Veca lóra pattan

Nyeregbe pattanó sztárok, utána görkoris diszkó! Sok izgalmas programot tartogat ez a hétvége. Akár a Nemzeti Színház színpadán találhatod magad.

Janicsák Veca lóra pattanNemzeti Vágta

Ezen a hétvégén a Hősök terét homok borítja és ügetnek, hajtanak, vágtatnak az ország lovas települései és persze a hagyományhoz híven a sztárfutamok sem maradnak el. A tavalyi fogathajtó verseny győztese, Keresztes Ildikó idén átadja a stafétát Vastag Tominak, aki már állítólag nagyon izgul. De nyeregbe pattan még Rékasi Károly, Hajas László és Bebe is. A csajokat erősíti Janicsák Veca és Détár Enikő. Ha szeretnél drukkolni, közben jókat enni, mindenképp a Hősök terén a helyed.

 

Hol? Budapest, Hősök tere
Mikor? szeptember 14-16.
Mennyi? lelátó napijegy 3000-4000 forint
Ne menj, ha nem bírod a lószagot.

Janicsák Veca lóra pattaneXbox – Action Park

Mikor voltál utoljára görkoris discóban? Egyáltalán voltál-e? Az eXbox parkban persze nemcsak görkorcsolyán gurulhatsz, hanem falat mászhatsz, imbolyoghatsz deszkákon a magasban, és kipróbálhatod a gauswheelt, amiről nem áruljuk el, hogy mi az. Csak annyit, hogy gurul. Az élményházban még az a jó, hogy az őszi, nyálas időben is száraz lábbal megússzuk a kalandozást, mert mindez fedél alatt van.
 

 

Hol? Budapest, eXbox-Action Park
Mikor? mindig
Mennyi? 500-3000 forint
Ne menj, ha nem vagy adrenalin élvező.

Janicsák Veca lóra pattan21. Budavári Borfesztivál

  
Jaj, de régóta vártuk, hogy végre folyjon a bor a budai vár több száz éves falai között, tényleg csak kóvályogni lehet, és belemelegedni a  sok-sok ízes-színes borba.  Na, melyiket is válasszam? Azon kívül, hogy ott lesz a magyar borászok színe-java, főleg a legínycsiklandóbb nedűik, a díszvendég Horvátország lesz, szóval horvát borokat is érdemes kóstolni. Ami izgalmas, hogy a fiatal borászoké lesz a főszerep, megmutatják, milyen családi apró titkok lapulnak a boraikban.

 

Hol? Budapest
Mikor? szeptember 12-16.
Mennyi? 2700 forint/nap
Ne menj, ha inkább a sörre szavazol.

Janicsák Veca lóra pattanGemenci Erdei Vasút Napja

Ez olyan férfias családi program, amit az anyukák is, és pláne a gyerekek imádni fognak. Kisvasútra pattanni mindig ünnep, öröm, nyaralás, izgalom, ugye? Az egyik leggyönyörűbb magyar erdőben zakatol majd a nosztalgia gőzmozdony, az állomásokon pedig íjászkodni, bográcsos vadpörköltet enni, vagy urambocsá’ pálinkázni lehet.  A kézihajtányozást pedig ne hagyjátok ki, mert miközben erősítitek a karotokat, még egy jót nevethet is együtt a család.

 

Hol? Pörböly, Tolna megye
Mikor? szeptember 15.
Mennyi? 14 éves korig 1200 forint, felnőtt 2500 forint
Ne menj, ha nem bírod a zakatolást.

Janicsák Veca lóra pattanNyílt nap a Nemzeti Színházban

Ha szerettél volna a világot jelentő deszkákra lépni, itt a lehetőség! A Nemzeti Színház nyílt napján a Ki mit tud?-ra bárki nevezhet bármilyen produkcióval, szóval hajrá! Aki pedig nem szavalna, inkább csak belesne a kulisszák mögé, azt is lehet, mert lesz egy kis körbevezetés, és a próbákba is bele lehet kukucskálni. Villámrandi a színészekkel pedig csak ráadás!

 

 

Hol? Budapest,Nemzeti Színház
Mikor? szeptember 16.
Mennyi? ingyenes
Ne menj, ha nem szeretsz játszani.

Hetedhét Piknik Vasárnapi Gyerekfesztivál

Zöld, zöld, zöld  – minden játék, mese és dal a környezetvédelemről szól majd vasárnap az Erzsébet téren, ahova  csakis gyerekkel érdemes érkezni.  Árgyélus és Tündér Ilona  lejt majd a színpadon, a bátor kisgyerekek, akik ügyesen teljesítik a játékos próbatételeket, mesebeli „drágaköveket” nyerhetnek a koronájukra, és így Zöld Királyfikká és Zöld Királylányokká válhatnak. Ráadásul langyos, napos idő lesz, így esernyő nélkül futkározhatnak a gyerekek a zöld füvön.

Hol? Budapest, Erzsébet Tér
Mikor?  szeptember 16.
Mennyi? ingyenes
Ne menj, ha nem bírod a gyerekdalokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top