Szabadidő

Vámpírkönyvvel lett milliomos a tinilány

Nem volt teljesen elégedett az Alkonyat-könyvekkel a 14 éves lány, ezért elhatározta, hogy ír egy jobbat. Megérte.

14 évesen kezdett bele egy romantikus vámpíros regény írásába egy brit lány. Bár a szülei nem örültek annak, hogy az iskola után hajnali háromig pötyög a szobájában, most büszkék lehetnek a lányukra: egy neves kiadó tetemes összeget fizetett azért, hogy megjelentethessék a könyvet. A pontos összeget nem árulták el, de legalább háromszáz millió forintos tételről van szó.

Vámpírkönyvvel lett milliomos a tinilány

Abigail, aki idén ősztől az Oxfordi Egyetem angol szakán tanul, természetesen az Alkonyat-könyvek hatására kezdett írni. „Nagyon élveztem a könyveket, de nekem nem volt elég véres és formabontó, ezért megírni egy olyat, ami megfelel az én ízlésemnek” – mesélte a lány.

A neten szerezte az első rajongókat

A könyvet két év alatt fejezte be, és közben a neten publikálta a fejezeteket, ahol rengeteg rajongót gyűjtött. A visszajelzések hatására egyre lelkesebben írt, és mikor az utolsó fejezetek előtt leállt a feltöltésekkel, tömegek követelték a folytatást.

A könyv egy 18 éves lányról szól, akit Violetnek hívnak, és egy tömegmészárlással kezdődik, ahonnan elrabolják a vámpírok. Nyomtatásban még nem jött ki a regény, de az e-könyv rögtön a toplista 22 helyére ugrott a megjelenés után. Természetesen készül a második rész, és a lány nagy vágya az, hogy egyszer moziverzió is készüljön a történetből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top