Szabadidő

Filmszerepet kapott Jolie négyéves lánya

A kis Vivienne protekcióval jutott hozzá élete első filmszerepéhez.
Vivienne Jolie-Pitt
Vivienne Marcheline Jolie-Pitt

Várható volt, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermeke közül egy vagy több előbb-utóbb a szülei nyomdokaiba lép és maga is filmezni kezd. Nos, most már azt is tudjuk, hogy a testvérek közül az első, aki filmszínészi babérokra tör, a sztárpár legkisebb lánya, a négyéves Vivienne Marcheline, aki immár magáénak tudhatja élete első filmszerepét.

A pici lány – akiről máris bizton állítható, hogy mind édesapja, mind pedig édesanyja legelőnyösebb külső tulajdonságait örökölte – az Angelina Jolie főszereplésével készülő Maleficent című filmben alakítja majd a gyermek Aurora hercegnőt, azaz Csipkerózsikát.

Az egyik brit bulvárlap értesülései szerint Vivienne szerepeltetése Angelina ötlete volt, a producerek pedig rábólintottak. A magazin egy, a családhoz közelálló forrásra hivatkozva megírta azt is, hogy miután a többi gyerek megtudta, hogy kishúguk szerepet kapott, ők is elkezdték nyúzni szüleiket, hogy filmezni szeretnének.

Lehet, hogy jövőre már az Oscar-gálát is megnézhetik majd?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top