Szabadidő

Részegen balhézott Robert Pattinson

A Twilight vámpírja teljesen lerészegedett, hogy feldolgozza szívszerelme hűtlenségét. Kellő mennyiségű pia után pedig jelenetet rendezett – írja az In Touch magazin.

Robert Pattinson mégsem viseli olyan jól a szakítást, mint azt mutatja. A férfi jelenleg az állapotos Reese Witherspoon színésznőnél és annak családjánál húzta meg magát. Miután ugyanis a sajtóból megtudta, hogy szerelme, Kristen Stewart félrelépett egy házas rendezővel, nem bírt tovább egy fedél alatt maradni vele.

A hírek szerint Robert részegen felhívta a megtört nőt, és botrányt rendezett. „Buliztunk, és Rob rengeteg alkoholt ivott. Úgy vedelt, mint egy őrült, majd az éjszaka közepén előkapta a mobilját és tárcsázni kezdte Kristent – ecsetelte a magazinnak Rob egyik haverja. – Sokszor csak némán tartotta a telefont, de amikor megszólalt, csupa szitokszó jött ki a száján. Nem kímélte hűtlen barátnőjét – folytatta a színész cimborája, aki szerint neki és a barátainak nehéz dolguk van. – Robert elég gyenge. Szerintünk visszafogadná még ezek után is Kristent, de mi mindent megteszünk, hogy ez ne történjen meg!”

Részegen balhézott Robert Pattinson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top