Szabadidő

Mit érezhetett Risztov Éva?

Kipróbálhatod kicsiben, milyen lehetett az aranyérmes úszónőnek, vagy medencéből lesheted a hétvégi csillaghullást. Nyárvégi programajánló sportosoknak és koncertjáróknak.

Mit érezhetett Risztov Éva?20. Barokk Esküvő

Nemcsak Balatonfüreden rajzanak fodros ruhás hagyományőrzők, most Győr belvárosát lepik el újra barokk úrhölgyek. Egy igazi jegyespárt adnak össze a gyönyörű Széchenyi téren, amihez a rokonság és a barátok is korhű barokk ruhát öltenek, a vőlegény szerenádot ad, és hintós felvonulást is tartanak. Csak kicsit kell majd hunyorítanunk, hogy pár száz évet utazzunk vissza az időben.

Hol? Győr-Belváros, Széchenyi tér, Víziszínpad
Mikor? Augusztus 10–12.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha szerinted egy esküvőhöz nem kell a felhajtás.

Mit érezhetett Risztov Éva?Strandok Éjszakája

Medencéből nézheted élőben a hétvégi meteorraj-vonulást, azaz a gyönyörű hullócsillagokat pénteken este a Strandok Éjszakáján. A Miskolctapolcai Barlangfürdőben külön csillaglest tartanak, Szegeden horoszkópelemzőkkel, jósokkal és kártyavetőkkel kutathatjuk a sorsunkat. Sárváron Dévényi Tibi bácsi dobja el a pöttyös labdát, és aki a száz forinttal drágább belépőt választja, az az iskolások úszásoktatását támogathatja.

Hol? Az ország 36 fürdőjében
Mikor? Augusztus 10.
Mennyiért? 400 forinttól
Ne menj, ha otthon saját medencétek van.

Mit érezhetett Risztov Éva?Sziget Fesztivál

Macskajaj-hangulat Goran Bregoviccsal, vagy Éden Hotel-es őrjöngés az LMFAO-val? Már ajánlottuk a kedvenceinket a hétvégén tetőző Sziget Fesztiválról, de titkon tudjuk, hogy úgysem a zene számít. Legalábbis mi nem sok embert ismerünk, aki képes időre odajutni a kiszemelt koncertekre. Már csak azt nem értjük, kik csápolnak akkor a tömegben? Mindenesetre a Szigethez hozzátartoznak a legváratlanabb helyeken felbukkanó ismerősök, az őrült ismeretlenek és az a pillanat, amikor hazaérve megállapítjuk: a portól olyan szurtosak lettünk, mint egy rossz kisgyerek.

Hol? Budapest, Óbudai-sziget
Mikor? Augusztus 6–13.
Mennyiért? 13 000 forint a napijegy
Ne menj, ha neked a Diáksziget az igazi.

Mit érezhetett Risztov Éva?Factory Fesztivál

Utálják a gyerekek az iskolai tesit a kötélmászással és a szekrényugrással? Menő deszkás vagy BMX-es még lehet belőlük, és ehhez minden feltételt biztosít a diósgyőri Factory Aréna. A régi diósgyőri acélmű területén működő helyen koncertekkel és extrém sportokkal kötik le a fiatalok energiáját, és ezen a hétvégén fesztivált is tartanak, ami baráti összejövetelekből nőtte ki magát. A felnőttek a Vasgyári Szafarin ismerhetik meg a város történetét.

Hol? Miskolc, Vasgyári út 43.
Mikor? Augusztus 11.
Mennyiért? 1500 forint a napijegy
Ne menj, ha távol áll tőled az ipari romantika.

Mit érezhetett Risztov Éva?Active O2 Velencei Tóúszás

Ha téged is feltüzelt Risztov Éva csütörtöki győzelme, és nem fulladsz ki a medencében öt hossz után, akkor te is megküzdhetsz magaddal és az elemekkel a velencei tóúszáson. A hosszakat a hobbiúszókhoz igazították, például 500 méteren is lehet indulni. Elfelejtheted a klórszagot, az úszósapkát és a betonteknőt, és az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint az időjárás is kíméletes lesz a résztvevőkkel.

Hol? Gárdony, Sport Beach
Mikor? Augusztus 11.
Mennyiért? 3–5000 forint a nevezési díj
Ne menj, ha csak napozni jársz a strandra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top