Szabadidő

Szexi felsőtestek, vagy egy jó pohár vörösbor?

Disney-betétdaloktól a Compact Discóig, ökofitnesztől a szexfüggőségig – hétvégi programok bevállalósaknak és kevésbé bevállalósaknak!

Szexi felsőtestek, vagy egy jó pohár vörösbor?Zöld Krajcáros Fesztivál

 

Ökolábnyom-zsugorítás, ökofitnesz és biokaják. Ha mindez neked kínaiul van, feltétlenül érdemes kimenned a Millenáris Parkba, ahol egész hétvégén a környezettudatosságé a főszerep. Hogyan spórolj a konyhapénzzel és az energiával, hogyan hagyjál minél kevesebb szemetet magad után, és ehhez hasonló praktikus tanácsokkal várnak a zöldszervezetek. Közben pedig játszik az Alma Együttes, bolyonghatsz egy zöld labirintusban, és ha szerencséd van, még egy biciklit is nyerhetsz.

Hol? Budapest, Millenáris Park
Mikor? Augusztus 4–5.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha a kolbászt is zsírszalonnával eszed!

Szexi felsőtestek, vagy egy jó pohár vörösbor?Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán: Életünk dalai

A népszerű színész házaspár túl van hullámvölgyön és hullámhegyen, most pedig együtt énekelnek majd Balatonfüreden, olyan dalokat, amelyek az életük egy-egy fontos pillanatához kötődnek. A házaspár imádja a Disney-betétdalokat, úgyhogy lesz részlet az Egyiptom hercegéből, de énekelnek majd rockosabb dalokat is Katona Kláritól, a V’Moto-Rocktól, aztán lehet bugizni Hungária- vagy Neoton-dalokra.

Hol? Balatonfüred, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
Mikor? Augusztus 4., 21.00
Mennyiért? 3000 és 4200 forint
Ne menj, ha inkább a népdalokra gerjedsz!

Szexi felsőtestek, vagy egy jó pohár vörösbor?5. Ördögkatlan fesztivál

Ha a 30 Y-os Beck Zolit szeretnéd testközelből látni, vagy ha vinnéd a kisgyereked Halász Juditra tombolni délután, este meg a férjed Kiscsillagra, az Ördögkatlanban a helyed, ami három csodaszép baranyai falu fesztiválja. Lesz egy francia cirkusz is, és a falvak között közlekedő katlanbuszon Kapa és Pepe szórakoztatja majd a jó népet. Ja, és persze ne felejtsük el, hogy mindez a villányi borvidéken játszódik, szóval testes vörösborból nem lesz hiány.

Hol? Palkonya, Nagyharsány, Kisharsány
Mikor? Augusztus 1–5.
Mennyiért? Napijegy 3500 forint, 3 napos hétvégi bérlet: 9000 forint
Ne menj, ha nem bírod, ha a csapból is bor folyik!

Szexi felsőtestek, vagy egy jó pohár vörösbor?Ridefest Wakeboard Világkupa és Zenei Fesztivál   

A wakeboard az az extrém sport, amikor barnára sült izmos pasikat és néha csajokat egy szörfdeszkán húznak motorcsónakkal vagy kötélpályán. Ők mérik össze az erejüket a Ridefesten, és akkor is jó a menő wakeboardosokat nézegetni, ha az égvilágon semmi közünk ehhez a vízisporthoz. Aztán persze este belecsap mindenki a lecsóba, és szombaton Supernemre és Compact Discóra mulat majd a nép.

Hol? Kecskemét, Benkó Zoltán Szabadidőpark
Mikor? Augusztus 1–5.
Mennyiért? Napijegy: 4000 forint
Ne menj, ha idegesítenek a meztelen férfi felsőtestek!

Szexi felsőtestek, vagy egy jó pohár vörösbor?Művész Filmnapok

Ha nincs kedved nagyon aktívkodni, jönni-menni, izzadni, akkor a legtutibb választás hétvégére beülni valahová, mondjuk akár többször is egy moziba. A Művész Moziban most olyan filmeket válogattak össze a minifesztiválra, amelyek a nagy nemzetközi filmfesztiválokon díjat nyertek, vagy akár a legjobb külföldi Oscar-díjra jelölték. Megnézheted Jankovics Marcell több mint 20 évig készült animációját, Az ember tragédiáját, de az új kedvencünk, Michael Fassbender is feltűnik – kemény szexfüggőként – a mozivásznon. Ha ez nekünk túl sok, akkor azért a romantikus lelek is tudnak választani néhány érzelmes-aranyos film közül.

Hol? Budapest, Művész Mozi
Mikor? Augusztus 3–6.
Mennyiért? 800 forint/film
Ne menj, ha inkább csobbannál egy strandon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top