Szabadidő

Hajléktalanból lett énekes

Már több mint 1 millió rajongója van az aranytorkú hajléktalan énekesnek az interneten. Úgy tűnik, most a zeneipar is felfedezte.

Egy hajléktalan amerikai férfi, a 49 éves James Percell a YouTube-nak köszönheti, hogy talán végre egyenesbe jön az élete. A nyakában egy táblával járkál, rajta a felirat: ételért vagy némi pénzért énekelek. Nem biztos, hogy minden hajléktalannak fizetnénk, hogy énekeljen, de James hangja a hozzáértők szerint is páratlan.

A rokonaihoz ment látogatóba egy zenei producer, Kenneth Williams, amikor egyszerűen belebotlott a hajléktalan férfiba. „Az egyszerűen nem lehet, hogy valaki, aki ennyire tehetséges, az utcán végezze” – mondta a producer.

James öt éve hajléktalan, és pár évet rács mögött töltött rablásért. Azt mondja, több tehetségkutatóval próbálkozott, de amikor kiderült, hogy hajléktalan, inkább elküldték. „Nem tudtam egy elérhetőséget sem mondani, így azt mondták, talán majd legközelebb.”

A tehetséges férfi most azt reméli, majd az internet közössége, az ottani rajongótábora hozzásegíti ahhoz, hogy elérje az álmait. „Már nagy producerek érdeklődnek iránta Los Angelesből, nagyon közel áll ahhoz, hogy igazán híres énekes legyen” –  mondta róla a zenei producer.

Hallgasd meg, hogyan énekel a hajléktalan férfi. A videóban 2.40-nél fakad dalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top