Szabadidő

Eldől, hogy Fábry vagy Hajós viccesebb

Egy helyen és egy időben viccel a stand-up három generációja a Balatonnál, közben Bódi Sylvi buborékok közt háziasszonykodik. Programajánló, hogy ne csak az olimpiát nézd.

Eldől, hogy Fábry vagy Hajós viccesebbMűvészetek Völgye

Ezt a fesztivált már mindenki megjárta, vagy legalább hallott róla, de természetesen egy kicsit az idei is más lesz. Ezúttal terhesen fogadja Palya Bea, a művészetek hölgye a vendégeket a nyitott portán, és itt énekli először az altatóskönyve dalait, emellett az új albuma is most jelenik meg. Megfordul nála rengeteg érdekes nő, köztük nemrég szült színésznő, kamaszfiúk anyjává érett tévés személyiség, jazzénekes nagyágyú és népdalénekes. Kicsi gyerekekkel feltétlen nézzünk be a Kaláka versudvarba, a nagyobbaknak a Kapolcsi Hobo Klubban mutathatjuk meg, ki is az a Földes László.
Hol? Kapolcson és a környező öt faluban.
Mikor? Július 27. – augusztus 5.
Mennyiért? 1300–3000 forint
Ne menj, ha inkább maradsz a Balatonnál.

Eldől, hogy Fábry vagy Hajós viccesebbV. Debreceni Mézeskalács Fesztivál

Hallottál már a márcról és mézserről, a régi vásárok mézes italairól? Most meg is kóstolhatod őket Debrecenben, ahol a helyi mézeskalácsosság hagyományait ünneplik egy kétnapos fesztiválon. A rengeteg díszes édességet nem csak haraphatjuk, a gyerekekkel bárki megépítheti a saját mézeskalács házikóját, majd a nap végén kiugrálhatja magát a táncházban.

Hol? Debrecen, Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum
Mikor? Július 28–29.
Mennyiért? 200–400 forint
Ne menj, ha zokogtál, amikor leették a gombokat a mézeskalács emberről a Shrekben.

Eldől, hogy Fábry vagy Hajós viccesebbDumafüred

A Művészetek Völgye mellől idén nyáron Balatonfüredre költözik a Dumaszínház nyári humorfiesztája, amin a stand-up műfaj nagyjai, fiataljai és öregjei egyaránt fellépnek, és még az eddig felfedezetlen tehetségeknek is hagynak helyet. Különlegességnek szánják a Fábry–Hajós–Sándor György-estet, amivel három generációt hoznak össze egy színpadon. Aki hasizomgörcsöt kapott volna, az a Budapest Bárra, a Magashegyi Undergroundra vagy a Bëlgára lazíthat.

Hol? Balatonfüred, SunCity
Mikor? Július 27. – augusztus 5.
Mennyiért? 1350–4500 forint
Ne menj, ha így is Kapolcsot választod.

Eldől, hogy Fábry vagy Hajós viccesebbI. Buborékfesztivál

Egy buborékfújó verseny sem lenne rossz a főváros közepén, de valójában Bódi Sylvi várja a felnőtteket magyar és francia pezsgőkkel, proseccókkal. A Sugarbird egy különleges bort is felöltöztetett, a Bock borászat habzó rozéborát. A gyerekeket is szívesen látják, ők igazi buborékfújót kapnak a gyerekpezsgő mellé.

Hol? Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Mikor? Július 8. 20:30
Mennyiért? 4400–5100 forint
Ne menj, ha egész hétvégén a tévé mellett szurkolsz.

Eldől, hogy Fábry vagy Hajós viccesebbOlimpia a tévében

Péntek este negyed 10-től kezdődik a háromórás, elképesztően látványos olimpiai megnyitó, amin a legfrissebb pletykák szerint Mary Poppins és Voldemort is megjelenik. Szombaton már úszik Cseh Laci, Verrasztó Dávid, Jakabos Zsuzsanna és Hosszú Katinka, de Berki Krisztián is leng a lovon a selejtezőkben. popcornt, szotyit, hűtött dinnyét kell csak bekészíteni ízlés szerint, hogy minden adott legyen a kitartó szurkoláshoz.

Hol? Ahol van egy tévé.
Mikor? Július 27-től
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha nem bírod a négy fal között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top