Szabadidő

Mik vannak?! Elárverezik Károly herceg esküvői pirítósát

Károly hercegnek nem kellett az esküvője napján, egy szobalány pedig elcsaklizta a pirítósát. A 31 éves kenyérszeletet most elárverezik!

Egy szobalány anyja, a most 81 éves Rosemarie Smith a lányát látogatta meg a Buckingham-palotában éppen aznap – 1981. július 29-én –, amikor Károly herceg és Diana összeházasodtak.

„Éppen a lányom volt a soros, hogy kitolja a herceg reggelizőkocsiját, amikor megláttam rajta egy szelet pirítóst. Gondoltam, emlékbe elteszem, miért ne?” –
mesélte a BBC-nek.

Az idős asszonynak állítólag akkor jutott eszébe, hogy talán érhet valamit a 31 éves kenyérszelet, amikor Katalin és Vilmos herceg összeházasodtak. Az aukciós ház abban bízik, hogy legalább 200 ezer forintnyi fontot megér majd valamelyik lelkes ereklyegyűjtőnek. Annyi biztos, nehéz bizonyítani a kenyérszelet eredetét, de akárhogy is, irigyeljük a 81 éves asszony leleményességét!

Legutóbb az interneten 3000 angol fontért, nagyjából  1 millió forintért árulta magyar gazdája II. Erzsébet 40 éve elhagyott bugyiját.

 

A királyi toast
A királyi toast. Forrás: BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top