Szabadidő

Madonna DNS-takarítókat alkalmaz

Az énekesnő nem akarja, hogy bárki is hozzájusson DNS-éhez.
Semmit nem bíz a véletlenre
Semmit nem bíz a véletlenre

Míg az egyszeri ember takarítónőt bérel, addig Madonna egy egész DNS-csapatot foglalkoztat azért, hogy öltözőit, hotelszobáit sterilizáltassa, hogy ne maradjon Madonna-DNS a helyszínen. Minden talpalatnyi négyzetcentimétert megtisztítanak a haj-, nyál- és bőrmaradványoktól – írja az angol nyelvű pszichológiai magazin, a Psychology Today. A most 53 éves énekesnő attól retteg, hogy fanatikus rajongói esetleg átkutatják azokat a helyiségeket, ahol megfordul, és DNS-mintáit felhasználják. Ebbéli félelme miatt a backstage-be is csak az teheti be a lábát, aki külön belépési jogot kapott.

„Soha egy sztárnál nem kellett ennyire körültekintően eljárnunk – nyilatkozta nemrég a portugál Madonna-koncert egyik szervezője. – Az öltözőbe még a koncert után sem tehetjük be a lábunkat, sőt még az ajtót sem lehet kinyitni. Csak azután mehetünk be, hogy a sterilizáló csapat elvégezte a munkát.” A DNS-takarító csapat csak egy Madonna furcsa igényei között, állítólag vadiúj vécéülőkét kell rendelni minden egyes helyszínre, ahova megérkezik, de stábja álmennyezetet és falakat is épít, hogy az esetlegesen elrejtett kameráktól megvédjék az énekesnőt. 

Paranoia vagy blöff?

Dan Vorhaus, a genomika területén dolgozó amerikai sztárügyvéd simán elhiszi a sterilizációs csapatról szóló híreket, s állítja, ha Madonnának van takarítóbrigádja, akkor egészen biztos, hogy az amerikai elnöknek is – ezzel akarják elkerülni, hogy bárki hozzáférjen DNS-ükhöz, ezzel pedig olyan információk birtokába juthassanak, amikkel aztán vissza lehet élni. Sokan úgy hiszik, hogy Madonna egyenesen paranoiás, de valószínű, hogy a DNS-hír csak blöff, ezzel akarja reklámozni új albumát, melynek címe nem más, mint MDNA, vagyis MaDoNnA.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top