Szabadidő

Nyaral a család (x)

Igazi családi pihenést szeretnétek? Összegyűjtöttük azokat a szállodákat, ahol kortól függetlenül mindannyian jól érezhetitek magatokat. Minőségi szolgáltatások, csodás helyek, különleges élmények várnak rád. Nézd meg a nyár legizgalmasabb családi nyaralásait!

Élményekkel teli családi pihenés Lipóton, a Szigetköz szívében – Orchidea Hotel**** Lipót

Nyaral a családFeltöltődésre, pihenésre vágyik? Olyan szállodát keres, ahol a minőségi termál-, wellness-szolgáltatások és a bőséges és választékos félpanziós ellátás mellett élményekben gazdag programokkal várják Önt és családját?

Fedezze fel a Duna és a Mosoni-Duna által körülölelt vadregényes Szigetköz legszebb települését Lipótot!

 

 

 

Töltse a nyári vakációt Lipóton, a Szigetköz egyetlen termálvízzel rendelkező 4 csillagos szállodájában, az Orchidea Hotelben!

A Győrtől 25 km távolságra fekvő Orchidea Hotel nyugodt környezetben, festői szépségű parkban fekszik, melyet egy gazdag növény és halvilággal teli folyócska vesz körül. Itt minden a pihenésről és a felüdülésről szól. A szállodát stílus és elegancia jellemzi, a nyugtató színek, művészi igényű díszítés, az impozáns belső terek és a gyönyörű fabútorok harmonikus kombinációja mind a kellemes pihenési környezetet teremtik meg.

Az Orchidea Hotel**** Lipót egészét a 31 szobás szálloda, a termálvízzel rendelkező kül- és beltéri wellnessrészleg, az I. osztályú étterem, a kávézó és bár, valamint a borospince adja. A wellnessrészleget csak a szállóvendégek használhatják reggel 7 és este 23 óra között korlátlanul: külső és belső termálvizes élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, 4-féle infrakabin: hang, fény, aroma és gyógynövényes, kardiogépekkel felszerelt fitneszterem.

A kül- és beltéri medencék mellett olyan aktív pihenési programokkal várják a családokat, mint kerékpárkölcsönzés, trambulin, asztalitenisz, tollas, csocsó, teniszpálya és biliárd. A szálloda legkedveltebb családi programjai: sétakocsitúra a lipóti tájvédelmi régióban a Dodó vadfarm érintésével, természetismereti motorcsónaktúra a Duna érintetlen, vadregényes ágrendszerében, ahol a ritka madárfajokon kívül jó eséllyel hóddal is találkoznak a vendégek, valamint kenutúra.  Aki némi jókedvű kalandra és izgalomra vágyik, annak tartalmas időtöltést kínál az Orchidea Hoteltől 500 méterre található újonnan nyílt családi kalandpark.

Nyaral a családAz Orchidea Hotel nemcsak az élménygazdag programokra, hanem a családok pénztárcájának kímélésére is nagy hangsúlyt fektet.  A gyermekek részére nemcsak a szállás és a félpanzió árából, de a programok árából is jelentős kedvezményeket biztosítanak. A 7 év alatti kisgyermekek pótágyon ingyen, a 7–13,99 év közötti kamaszok pedig féláron nyaralnak. Gyermekbarát szolgáltatások: a wellnessben Mici Mackó játéksarok, az étteremben Sajtvár – játékkuckó, mese- gyermek étlap, etetőszék, a kertben: játszótér és homokozó várja és a kicsiket teli játékokkal. Az Orchidea Hotel kis kedvencei a Foltos és Róka nevű pónilovak, akik a szálloda területén található állatsimogatónál várják a gyermeket.

 

Orchidea Hotel****Lipót
9233 Lipót Rákóczi  u. 42-44.
Telefon: 06 96 674 042
Mobil: 06 30 486 9537
Email: info@orchideahotel.hu
Web: www.orchideahotel.hu   
 

 

 

Greenfield Hotel Golf & Spa – Merüljön el az all inclusive nyárban!

Nyaral a család(X)Élmény és szórakozás kicsiknek és nagyoknak a golf és wellness birodalmában, Bükfürdőn!

A bükfürdői négycsillag superior szálloda „Greenfield All Inclusive” ellátása egy igazi wellness-szállodai szolgáltatás, mely még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődés. Fontos, hogy a folyamatos étel- és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness-életformához. A Greenfield All Inclusive kínálatában egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak lesznek.

A „Greenfield All Inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

 

Animációs és sportprogramok egész évben

A sportosabb életformát kultiváló vendégek animációs és sportprogramokon, mint például jóga- vagy strechingórákon próbálhatják ki magukat, vagy éppen a TechnoGym kardio- és erősítőgépekkel felszerelt fitneszteremben, esetleg a golfpályán múlathatják az időt. Itt nem unatkoznak a görkorcsolya vagy nordic walking kedvelői sem, a kerékpárosok pedig a hetedik mennyországban érezheti magukat, mert egészen az osztrák határig eljuthatnak két keréken.

 

Nyári programkavalkád: A nyári hónapokban egész napos gyermekprogramok profi animátorokkal, esténként élő zene és szórakoztató programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Gyermekprogramok: mesenap, ökonap, detektívnap, tehetségkutató nap, vicces vetélkedők, vízi torna, hennafestés, arcfestés, tánctanítás, csillámtetoválás, ügyességi játékok
  • Felnőtt programok: reggeli torna, röplabda, aperitif játékok, foci, zumba tánc, vízi aerobik, humoros activity, vízi vetélkedők, íjászat, pingpong, kosárbajnokság, petanque-bajnokság, tollaslabdázás, dartsbajnokság
  • Esti animáció: minidiszkó gyerekeknek, esti táncshow, interaktív tematikus est, Mr. és Miss választás

3500 m2-es Spa világuk, 6 medencével, 8 különböző szaunaattrakcióval és változatos fitneszprogramokkal várja az aktív és passzív pihenést kedvelőket egyaránt. Náluk nemcsak a lelkünk, hanem valóban egész testünk, bőrünk is tetőtől talpig megújulhat, erről saját medical wellness központunkban szakorvosi konzultáció és gyógykezelések,  hagyományos és egzotikus masszázsok, kádfürdők, arc- és testkezelések, biokozmetikai termékekkel végzett kényeztető kezelések gondoskodnak.

A Greenfield Hotel Golf & Spa fő vonzerejéhez tartozik a saját gyógyvize. 718 m mélyről tör fel közvetlenül a hotel alól a 38,5 oC hőmérsékletű gyógyvíz.

Nyaral a család(X)A szálloda mellett található a több mint 100 hektáros terület központi részén Magyarország első nemzetközi, 18 lyukú „Championship” Greenfield Golf pálya. A golfpályát nemcsak profi játékosoknak ajánljuk, a pálya közelsége kitűnő lehetőség azoknak is, akik egyszerűen csak ki szeretnék próbálni a játékot. Szállodánk különböző golfkóstoló programokat kínál vendégeinek, hogy mindenki megízlelhesse a golfjáték varázsát.

További info: http://greenfieldhotel.net/

 

 

Harmónia Termál Hotel – Sárvár – A család szállodája, a család fürdője mellett

Nyaral a család (x)2012 évben európai uniós támogatással felújított szállodánk közvetlenül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő bejáratánál áll.

Vendégeinknek csak pár lépést kell tenniük, és máris Magyarország egyik legszebb, családbarát fürdőjében  élvezhetik a wellness-szolgáltatásokat, kikapcsolódhatnak, gyógyulhatnak, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A családias légkör, a családbarát szolgáltatások, a barátságos személyzet, az ínycsiklandó magyar konyha, a magas színvonalú szolgáltatások és a kiváló elhelyezkedés kedvelt pihenőhellyé varázsolta hotelünket a fürdőközönség körében.

23 db két- vagy háromágyas, 4 összenyitható, két lakosztály és két családi szobánk újonnan vagy megújult belsővel várja a pihenésre vágyókat, sárvári szállást keresőket. Minden szobánk légkondicionált, hűtővel, tv-vel felszerelt. Az első emeleten minden szobához terasz tartozik.

A hotel egész területén ingyenes wi-fi áll rendelkezésre.

Gyermekes családok számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk. Játszószoba, csúszdás mászóvárral, készségfejlesztő játékokkal, míg a kertben játszótér is megtalálható hotelünkben, a legkisebbek és nagyobbacskák örömére! A nagyok X-Boxszal játszhatnak, léghoki, csocsó, rexasztal és minigolf áll a rendelkezésükre! 

Szállodánk akadálymentes.  A gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink is teljes körű szolgáltatást vehetek igénybe. Pihenőkertünkben növényritkaságok találhatók. Wellnessrészlegünkben élménymedence, gőzkabin, finn- és infraszauna található. Orvosi igazolással rendelkező sószobánkat is igénybe vehetik kedves vendégeink. 70 fős konferenciatermünk rendezvények, fogadások megtartására is alkalmas.

Egyéb szolgáltatásaink: masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrászat, természetgyógyászat. A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll a rendelkezésére.

Cím:  9600 Sárvár, Rákóczi utca 46/aNyaral a család
Tel: +36-95-324-444  Mobil: +36-70-389-3408
Fax: +36-95-320-656
Honlap:  www.harmoniahotel.hu
E-mail:  info@thermalhotelpelikan.hu

 

Egzotikus nyaralás Egerszalókon az 1001 éjszaka világába csöppenve!

Nyaral a családKülönleges szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket egész nyáron, mint marokkói hétvégével, orientális hastáncműsorral, keleti bazárral, marokkói ételkóstolóval, mentateázással, vízipipaszeánsszal és hammam programokkal!
Nyári csomagajánlatainkkal 6 év alatti gyermekeit ingyen vendégül látjuk és színes gyermek programokkal várjuk.

Legkedvezőbb nyári csomagajánlataink:

Visszatérő vendégünk élménybeszámolója és ajánlása: „Abdul és az ő marokkói viseletbe öltözött kísérete kitárják az 1001 éjszaka szállodája kapuját. Élje át a varázslatos távol-keleti rituálékat a fekete szappanos hammam gőzfürdő aromás kabinjaiban, a Kupolás Mór Fürdőben és a sós vizes medencében az Arab udvaron Egerszalókon. Merüljön el a Dubai kert legendás gasztronómiai birodalmában és hallgassa a Casablanca bár zongoráinak dallamait. A mágikus Észak-Afrika csak egy karnyújtásnyira Egerszalókon, a Sódomb közelségében a Mesés Shiraz Hotelben. Kihagyhatatlan szállodai élmény!” (Hujber Ferenc)

Érezze az 1001 éjszaka világát anélkül, hogy repülőre kellene szállnia, Egertől néhány kilométernyire.
Jöjjön el egy ÉLMÉNYRE hozzánk!

Nyaral a családMesés Shiraz Hotel**** superior
www.shirazhotel.hu
1001 éjszaka szállodája Egerszalókon
3394 Egerszalók, Széchenyi u. 31.
Tel: 36-574-500
Fax: 36-574-505
Email: info@shirazhotel.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top