Szabadidő

Mi lett velük?! Így néznek ki most a Beverly Hills 90210 sztárjai

1990-ben került először adásba az amerikai tinikről szóló limonádé sorozat, aminek utolsó részét 12 évvel ezelőtt vetítették. Azóta a sorozat legtöbb tagja családot alapított, egy friss fotón pedig megnézhetjük, hogy néznek ki most egykori kedvenceink.

A nagy szombati program

Ki ne emlékezne a jó fiú Brandonra, az anorexiás Kellyre és a meglehetősen hosszú barkóval rendelkező Dylanre? A 90-es években minden szombaton délután a Beverly Hills 90210 sorozatot bámulták a kamaszok. Az egykori szereplők ma már szinte mind családos emberek, de időnként még összejárnak, főleg ha jól megfizetik őket.

Mi lett velük?! Így néznek ki most a Beverly Hills 90210 sztárjai

Mi lett velük?! Így néznek ki most a Beverly Hills 90210 sztárjai

Elhagyták, de talpra állt

A sorozat egykori Kellyje, Jennie Garth, tegnap a Twitteren osztott meg egy olyan fotót, ahol két sorozatbeli szerelmével pózol. Jennie ma is bombázó, sőt negyvenévesen jobban néz ki, mint sorozat alatt. A színésznő már három gyermek édesanyja, van egy 15, egy 10 és egy hatéves lánya. Férje, a Twilight-filmek sztárja, Peter Facinelli idén márciusban jelentette be, hogy elhagyja. Jennie néhány rész erejéig szerepelt az újjáélesztett 90210 sorozatban.

Mi lett velük?! Így néznek ki most a Beverly Hills 90210 sztárjaiMegjárta a rehabot

A Brandon Walsht alakító Jason Priestley 2005-ben, harmincöt évesen vette el feleségül sminkes barátnőjét. Egy kisfiuk és egy lányuk született. A színész sokáig küzdött különböző függőségekkel. Neki is felajánlották, hogy térjen vissza az új sorozatba, ám ő nemet mondott. Helyette szintén színész testvére volt látható a 90210-ben.

Mi lett velük?! Így néznek ki most a Beverly Hills 90210 sztárjaiMagánélete egy káosz

Dylan, azaz Luke Perry barkóját még ma is túlságosan hosszúnak tartjuk, mindenesetre rajta sem látszik, hogy már 45 éves. Luke magánélete már közel sem alakult olyan fényesen, mint kollégái. 2003-ban tíz év házasság után vált el feleségétől. Kapcsolatukból két gyermek született.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top