Szabadidő

A legjobb vízparti programok nem csak strandőrülteknek

Kis pihenő után hétvégén újra támad a kánikula! Strandolással egybekötött programokat ajánlunk a következő két napra: látogass el a Levendulafesztiválra, nézd meg a bohócfelvonulást, lazulj a Budapest Bárral vagy hallgass jazzt a Bánki-tó partján.

A legjobb vízparti program nem csak strandőrülteknek8. Tihanyi Levendulafesztivál

Hétvégére sokan veszik az irányt a Balaton felé, és azután sem kell majd unatkoznunk, hogy lehűtöttük magunkat a vízben. Az északi part egyik legszebb helyén, a tihanyi Belső-tó partján rendezik meg hétvégén a családbarát Levendulafesztivált, ami horgászversennyel indul, rövid kirándulásokkal folytatódik, majd vásári komédiával és fiatalos népzenei koncerttel zárul. Közben érdemes benézni a tóparton álló Levendula Ház Látogatóközpontba, ami tavaly nyílt meg, és a kézműves-kirakodóvásár, a fűszernövény-kiállítás és az őstermelői piac is kihagyhatatlan.

Hol? Tihany, Belső-tó partja, Piac Placc, Batthyány utca
Mikor? Június 23–24.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha a gyerekek miatt a déli partot választottátok.

A legjobb vízparti program nem csak strandőrülteknekBohócfelvonulás és Parádé Balatonszemesen

Százhúsz strandolásra kész bohóc bolondos felvonulásával nyitják a szezont a tó másik oldalán, Balatonszemesen, és a fürdővendégeket is arra biztatják, hogy hozzanak magukkal vízipisztolyt és békatalpat, hogy közösen őrjöngjenek egyet. A napot az Alma együttes koncertje és táncház zárja.

Hol? Balatonszemes, Bagolyvár
Mikor? Június 22. 11:00
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha a gyerek fél a bohóctól.

A legjobb vízparti program nem csak strandőrülteknekFishing on Orfű

Hétvégén Orfűn rendezik meg Lovasi Andrásék családias hangulatú fesztiválján. Péntek este a Budapest Bárral lazulhatunk, majd szombaton a Kiscsillagra és a Péterfy Bori & Love Bandre, de már a gyönyörű környezet is elég ahhoz, hogy teljesen kikapcsolj. A fürdőruhát ne hagyd otthon!

Hol? Orfű
Mikor? Június 21–23.
Mennyiért? 4600 forint a napijegy
Ne menj, ha te a Szigetre mész.

A legjobb vízparti program nem csak strandőrülteknekIX. Louis Armstrong Jazzfesztivál

Aki eleget napozott napközben a Bánki-tó partján, és estére valami könnyed zenés programra vágyik, az mindenképpen látogasson el a szombaton és vasárnap héttől kezdődő koncertekre. Június 23-án szombaton délután ingyenes meglepetéskoncertet tekinthetnek meg az érdeklődők a Tó Hotel kertjében, a Louis Armstrong-szobornál is.


Hol?
Bánk
Mikor? Június 22–23.
Mennyiért? 2200 forint a napijegy
Ne menj, ha inkább Rihannát hallgatsz a kocsidban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top