Szabadidő

Kidobták Disney Worldből, mert túl jól nézett ki

Hónapokon keresztül készítette magának a tökéletes jelmezt egy amerikai tinédzser lány, ami olyan jól sikerült, hogy érkezése után egyszerűen kipenderítették Disney Worldből.

Kidobták Disney Worldből, mert túl jól nézett kiLegközelebb majd máshol randiznak
„A legboldogabb hely a földön” – ez a mottója Disney Worldnek, amivel a 15 éves April Spielman már biztosan nem ért egyet, miután teljesen váratlan dolog történt vele az élő Disney-figurák csodálatos parkjában. „Összetörték a szívem és az álmaim, csak azért, mert Csingiling akartam lenni” – mesélte zokogva az ABC Newsnak a lány. Ha esetleg valaki nem tudná, Csingiling a Pán Péter mesében szerepel, ő a kis zöld tündér.  April egy szép napon úgy döntött, hogy elviszi az újdonsült pasiját imádott helyére, Disney Worldbe. A tinédzser pár, pontosabban a hölgy azt gondolta, úgy lesz igazán különleges az élmény, ha mindketten beöltöznek Disney-figurának, így lettek aztán Pán Péter és Csingiling.

Kitiltották, mert túl jól sikerült a jelmeze
„A ruhámat hónapokig csináltam, a sminkem két óra volt, mert összekentem magam csillámporral, a hajam plusz még egy óra volt” – magyarázta April, mennyi ideig készült a tökéletes jelmez. Még jó, hogy nem a Szépség és a szörnyetegből öltözött az utóbbinak, az tuti eltartott volna legalább fél napig. A pár még simán bejutott a parkba, de aztán egy ott dolgozó megállította őket, és megkérte a lányt, vegye le a jelmezt, mert úgy néz ki, mint a „hivatalos” Csingiling, az pedig a park szabályzatában benne van, hogy a látogatók nem viselhetnek nagyon hasonló jelmezt, nehogy megtévesszék a gyerekeket.

A Disney World vélhetőleg attól félt, hogy a tökéletes jelmez megtéveszti a szórakozó vendégeket és vele csinálnak közös képet. Vajon hányan jönnének rá otthon nézegetve a képeket, hogy hamis Csingiling áll mellettük? April nem vetette le a jelmezt, inkább sírva távozott a pasijával, aki egyébként maradhatott  volna, mert ő nem volt túl hiteles Pán Péter.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top