Szabadidő

Kylie Minogue II. Erzsébetnek énekel

Kylie Minogue 25 éves zenei pályafutásának megkoronázása a Timebomb című dal megjelenése, mely az egyéves ünnepi meglepetéssorozat legújabb és egyben a legnagyobb meglepetése.

Kylie Minogue II. Erzsébetnek énekelEgy vadító videó is készült a Timebombhoz Londonban a Soho negyed legforgalmasabb utcáin, nem kis meglepetést és beszédtémát okozva az arra járóknak. A klipben számíthatunk néhány forró jelenetre, és a legendás forrónadrág szerelmesei sem maradnak látnivaló nélkül.

Az énekesnő június 4-én az angol királynő 60 éves uralkodásának megünneplése alkalmából lép fel a Buckingham-palotában, szeptemberben pedig a BBC’s Proms in the Park rendezvényen szerepel a BBC Concert Orchestra közreműködésével.

Június 4-én jelenik meg a The Best of Kylie Minogue válogatásalbum is, amely Kylie 25 éves pályafutásának 21 legismertebb és a rajongók által legkedveltebb dalát sorakoztatja fel.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top