Szabadidő

Temetéssel búcsúzott Doktor House

Stílusosan engedték el a népszerű sorozat főszereplőjét az utolsó évad utolsó részében. Figyelem, spoilerek következnek! Ha még meg akarod nézni a tévében, hogyan búcsúzott végleg doktor House, gyorsan kattints el innen!

Forrás: Fox.com
Forrás: Fox.com

Eljött az idő, hogy leköszönjön a képernyőről a zseniális, de mindig morcos orvos, legalábbis Amerikában tegnap este vetítették az utolsó évad legutolsó részét. A befejezés elég sötétnek ígérkezett, a címe is az volt, hogy Mindenki meghal. Ráadásul korábban a magányos farkas Wilsonról kiderült, hogy már csak öt hónapja van hátra, doktor House-ra pedig hat hónap börtön várt. Ezért az emberek azt találgatták, hogy vajon Wilson hal-e majd meg a fináléban, vagy House, netán mindketten.

Könnyes temetés
Az utolsó rész azzal indul, hogy a doki egy égő épületben ragad, és a halál gondolatával kacérkodik. Közben megjelennek neki azok az emberek, akik fontos szerepet játszottak az addigi életében. Szembenéz a már halott Lawrence Kutnerrel, a volt barátnőjével, Stacyvel, és Allisonnal, aki azóta férjhez ment és született egy gyereke. Csak Lisa Cuddy nem kerül elő, mivel az őt játszó színésznő egy évvel ezelőtt otthagyta a sorozatot.

Nem sokkal később egy halottkém erősíti meg House halálát, és el is temetik, amitől biztosan tízezrek könnyei záporoztak. Csakhogy Wilson sms-t kap, amiben maga a doki jelentkezik, hogy stílusosan lehülyézze őt. Kiderül, hogy doktor House megrendezte a saját halálát, hogy megússza a börtönt. Ezzel együtt ki kell lépnie az addigi életéből is, amit végül örömmel hagy maga mögött azért, hogy Wilsonnal együtt töltse azt az utolsó öt hónapot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top