Szabadidő

Kamarás Iván Tarantinóval pálinkázott

Ha a Los Angeles-i konzul felhívja az embert és azt mondja, menjen el egy partira, majd mellékesen megemlíti, hogy Quentin Tarantino és Lucy Liu is ott lesz, akkor az ember álmodik. Vagy Kamarás Iván, aki egy hétköznapját éli és Kamerika blogját írja a Nők Lapja Cafénak Hollywoodban.

Kamarás Iván Tarantinóval pálinkázottKedves barátom, Bokor Balázs Los Angeles-i magyar főkonzul a vonal másik végén azt kérdezi, ráérek-e egy kis összejövetelre, melyet a követségen, a Bell Air Crest főtermében rendeznek meg. Szerény, kis esemény, nem lesznek túl sokan, de részt vesz rajta pár ismerős is, remek alkalom, hogy magyarokkal találkozzak. Muszáj azonnal választ adnom a szigorú névsor miatt, mert korlátozott a meghívottak száma. „Nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám – válaszolom. – Mi is az apropó?” „Andy Vajnának adunk át egy életműdíjat – feleli. – No meg Quentin Tarantinónak és Lucy Liunak.”

Folytatás a Kamerika blogban, ahol kiderül, Iván végül koccint-e Quentinnel az elismerés örömére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top