nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Ismét Budapesten a The Prodigy

Ismét Budapesten a The Prodigy

A kilencvenes évek legendás zenekara ismét turnéra indult, melynek keretében április 29-én a Papp László Sportarénában lépnek fel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ismét Budapesten a The ProdigyA zenekar legújabb albuma, a The world’s on fire, a korábbiakhoz hasonlóan agresszív és lendületes. A csapat az elektronikus zenei színtéren eltöltött lassan húsz év alatt, miközben 25 millió lemezt adott el és olyan slágerekkel látta el a diszkókat, mint a Smack my bitch up, a Firestarter és a Breathe, nem fáradt el. Bár a tagok mind negyven körüliek, és Liam Howlett, a zenekar „esze” már viszonylag polgári életet él kisfiának anyjával, Natalie Appletonnal, aki az egykori All Saints lánybanda tagja, a színpadon ugyanolyan vadak, mint voltak. Az arénában a már ismert és szinte megszokott fesztiválkoncertekhez képest ezúttal látványosabb műsorra számíthatunk a helyszín technikai adottságainak köszönhetően, úgyhogy tényleg érdemes megtekinteni őket.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon