Szabadidő

Ismét Budapesten a The Prodigy

A kilencvenes évek legendás zenekara ismét turnéra indult, melynek keretében április 29-én a Papp László Sportarénában lépnek fel.

Ismét Budapesten a The ProdigyA zenekar legújabb albuma, a The world’s on fire, a korábbiakhoz hasonlóan agresszív és lendületes. A csapat az elektronikus zenei színtéren eltöltött lassan húsz év alatt, miközben 25 millió lemezt adott el és olyan slágerekkel látta el a diszkókat, mint a Smack my bitch up, a Firestarter és a Breathe, nem fáradt el. Bár a tagok mind negyven körüliek, és Liam Howlett, a zenekar „esze” már viszonylag polgári életet él kisfiának anyjával, Natalie Appletonnal, aki az egykori All Saints lánybanda tagja, a színpadon ugyanolyan vadak, mint voltak. Az arénában a már ismert és szinte megszokott fesztiválkoncertekhez képest ezúttal látványosabb műsorra számíthatunk a helyszín technikai adottságainak köszönhetően, úgyhogy tényleg érdemes megtekinteni őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top