Szabadidő

Lemondták a megütött magyar énekes koncertjét

A nagy felháborodás miatt mégsem lép fel a Fishing on Orfű nyitónapján a Kolin együttes. A szervezők újabb balhétól tartottak.

Lemondták a Kolin fellépését a Fishing On Orfű nevű fesztiválon, miután botrányba fulladt az együttes múlt hétvégi pécsi fellépése. Sokan emiatt hallottak először a zenekarról, ugyanis miután az énekesük show-elemként megcsókolt egy lányt a színpadon, leütötték, és össze kellett varrni a száját. Az esetről készült fotók itt láthatók:

A nagy felháborodást az váltotta ki, hogy az eset után a frontember ezt írta a Facebookon: „Az ütés nem fájt, a varrás nem fájt, inkább a mocsári kulturálatlanság fáj, ami Magyarországon, pláne vidéken folyik.”

„A Fishing on Orfű fesztivál szervezői sajnálattal értesültek az inzultusról, amely Linczényi Márkot, a Kolin frontemberét érte a napokban Pécsett – kezdődik a recorder.hu-n olvasható hivatalos közlemény. – A június 21–23. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű szervezői az esettel kapcsolatos általános pécsi felháborodás nyomásának engedve, valamint az atrocitás megismétlődésével kapcsolatos kockázatok minimalizálásának érdekében a mai napon lemondták a Kolin zenekar fishinges fellépését.”

Az ismert amerikai celebblogger, Perez Hilton által kedvelt Kolin helyett a neves szlovák art-pop formáció, a Longital lép majd fel az első napon a Bëlga, a Soerii & Poolek, a Kelemen Kabátban vagy a Marlboro Man mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top