Szabadidő

Karaokéval támad a megújuló VIVA

A saját gyártású tinireality mellett más új műsorral is készülnek, és jön a Popland című latin-amerikai sorozat.

Hétfőtől átalakul a VIVA tévé, az eddigi műsorok közül többet felfrissítenek, és újak is indulnak. Péntekenként például ismert számok karaokeverziójával melegíthetnek a nézők az esti bulira, az Út a csúcsra című műsorban pedig ismert előadók pályáját mutatják be.
„Áprilisban debütál a Popland című latin-amerikai sorozat, és néhány hete látható a RandomMarci, amely egy saját gyártású tinireality – sorolta az újdonságokat Lakinger József, a Viacom marketingmenedzsere. – A közelmúltban reality-roadshow-elemekkel felújított Megálló mellett pedig ráadásként hamarosan megújult formában tér vissza az Interaktív is.” A Chart Show mellett az Interaktívot is Iszak Eszter vezeti majd, és ezentúl olyan popzenei trendeket is bemutatnak, amelyeknek eddig nem jutott hely.

A változást egy logóátalakítással koronázzák meg, április 2-től a klipek feliratán a tévé négy betűjének szögletesített verziója jelenik meg a korábbi lekerekített helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top