nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Hofi Géza a fiatalok kedvenc személyisége

Hofi Géza a fiatalok kedvenc személyisége

A 18–24 éves korosztály Hofi Gézát tartja a magyar televíziós személyiségek első számú alakjának – derül ki egy friss felmérésből.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hofi Géza a fiatalok kedvenc személyiségeHofi Géza életműve generációkon átnyúló érték. Közelről láttam születését, közönségének folyamatos megújulását, és nem volt kérdéses számomra, hogy a mai fiatalok is felfedezik és merítenek művészetéből” – mondta el az eredmények kapcsán Malek Miklós, aki évtizedeken át dolgozott a humorista állandó szerzőtársaként.

A Somersby cider közösségi oldalán futó retró kérdőívben a magyar televíziózás kedvenc alakjaira tehették le voksaikat a rajongók. A főként 18–25 év közötti fiatalok által kitöltött felmérés első fordulójára több mint 2400 szavazat érkezett, melyek közül a legtöbb a humorista neve mellett szerepelt. „Példaértékű, ahogy Hofi az egész életét hivatásának szentelte, tehetséggel, következetességgel és kitartással” – emlékezett vissza Malek Miklós zeneszerző az éppen tíz éve elhunyt legendára.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon