Szabadidő

Harapj egyet a magyar vízibivaly-szalámiból!

Este végigpancsolhatod Budapest gyógyfürdőit egyetlen jeggyel, vagy megtudhatod, milyen a megfizethető lakberendezés. Kényeztető programok hétvégére.

Harapj egyet a magyar vízibivaly-szalámiból!Kézműves Magyar Ízek Vására
Egyenként ehetjük végig az ország régióit, és ha marad még hely, akkor a határon túli területeket is a Millenárison, ahol ötezer hagyományos magyar ízzel csalogatják a látogatókat. Hogy ebbe miért tartozik bele a vízibivaly-szalámi, arra a helyszínen fényt deríthetünk, és közben az elsők között kóstolhatunk bele a magyar kaviárba.

Hol? Budapest, Millenáris, B épület
Mikor? Március 9–11.
Mennyiért? 1900 forint
Ne menj, ha inkább egy tál rámenre vágysz.

Harapj egyet a magyar vízibivaly-szalámiból!Lakáskultúra Élőben
Ha még tudnánk alakítani a családi fészken, csak nem tudjuk hogyan, akkor ötletet meríthetünk a Lakáskultúra Élőben című rendezvényen. Összesen százhúsz kiállító mutatja be a legmenőbb bútorokat és kiegészítőket, de ne gondoljuk, hogy csak degeszre tömött pénztárcával érdemes betérni, tartanak előadást a megfizethető lakberendezésről és az energiatakarékosságról is. Ha még a lakás sincs meg, akkor a szomszédos B Pavilonban tartott Lakásvásáron azt is kinézhetjük.

Hol? Budapest, SYMA Sport- és Rendezvényközpont
Mikor? Március 9–11.
Mennyiért? 0–1500 forint
Ne menj, ha már így sem férsz el otthon a bútoroktól és csecsebecséktől.

Harapj egyet a magyar vízibivaly-szalámiból!DESZKA
Szombaton indul Debrecenben az ország egyik legnagyobb színházi fesztiválja, ahol a legújabb magyar darabok vonulnak fel. Megismerhetjük Kukoricza János hiteles történetét, amit a Vontina Bábszínház ad elő, és belenézhetünk egy Jászai Mari életéről készülő darab próbájába. A programok egészen szerdáig folytatódnak, hétfőn este például Eszenyi Enikővel beszélgetnek a színházcsinálásról. Közben a városban vasárnaptól egy festménykiállítással indul a Debreceni Tavaszi Fesztivál.

Hol? Debrecen, Csokonai Színház
Mikor? Március 10–14.
Mennyiért? 1750–3750 forint
Ne menj, ha jobb szereted az animált szereplőket.

Harapj egyet a magyar vízibivaly-szalámiból!Zöld Családi Nap
Változatos gyerekes programot állítottak össze hétvégére a Szivárvány Gyermekházban, ahol két állatsimogatás között az energiatakarékosságról is tanulhatnak a kicsik. A reggel induló pecsétgyűjtő játék mellett benézhetünk a föld alatti világ titkait bemutató kiállításra, a zöldvásározás közben a Kerek Erdő Zeneműhely vidám tavaszi műsorát élvezhetjük.

Hol? Pécs, Szivárvány Gyermekház
Mikor? Március 10.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha szombat reggel még másnapos leszel.

Harapj egyet a magyar vízibivaly-szalámiból!Fürdők Éjszakája
Egy jeggyel pancsolhatjuk végig Budapest fürdőit a Széchenyitől a Királyig szombat este, ha már elmúltunk 18 évesek, és nem vetjük meg az elektronikus zenét. Az öt helyszínen ismert magyar DJ-k szolgáltatják a basszust a lubickoláshoz. A füstmentesség garantált, rágyújtani egyik helyszínen sem lehet.

Hol? Széchenyi Fürdő, Gellért Fürdő, Rudas Fürdő, Lukács Fürdő, Király Fürdő
Mikor? Március 10.
Mennyiért? 3490 forint
Ne menj, ha nem mersz fürdőruhában bulizni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top