Szabadidő

Ákossal indul az idei Sziget

Önálló koncertet most először ad a magyar fesztiválon az énekes, aki brutális és vicces koncertet ígér.

Ákos játszik a Sziget nulladik napjánA vadonatúj dalok mellett a legnagyobb slágereket vonultatja fel komoly látványtechnika kíséretében a „2012-es szintirock” fantázianevű koncert, amivel egész évben összesen háromszor állnak színpadra. Ebből az egyik a jubileumi Szigetet nyitja meg a nulladik napon, és erre az alkalomra egy bővebb repertoárral készülnek, de először a VOLT közönségének játszanak.

„Az új projekt elektronikus, szintis hangvétele remek játéklehetőség: egyszerre nosztalgikus, brutális és vicces – ígéri Ákos, aki elmondta azt is, hogy több mint egy év munka áll a koncert mögött. – Az első Magyar Dal Napján már játszottam korábban, de önálló előadásunk a Szigeten még nem volt: izgalmas kihívás lesz 24 év koncertezés után a Sziget nyitónapján egy nagyszabású előadással debütálni a fesztivál nagyszínpadán. A nyáron ez lesz a leglátványosabb, leghosszabb koncertünk, nagyon készülünk erre a produkcióra” – magyarázta Ákos, aki még annyit árult el: az elektronikus produkcióban a kísérőzenekar is átalakult: két évtized után újra trióban láthatjuk zenélni, ezúttal Lepés Gábor szintetizátoros és Bánfalvi Sándor dobos kíséretében.

A harmadik nyári Ákos-koncert időpontját csak később jelentik be, viszont április 12-én mutatják be a készülő album első új dalát és az ahhoz készült klipet is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top