Szabadidő

Káposztásmegyeri panelt cserélek Côte D’Azur-i villára

Nyaralás lakáscserével, új őrület a Facebookon és Victoria Beckham, ahogy még sohasem láttuk: e heti linkajánlónk.

Újrahasznosított divat

Ki mondta, hogy az egyedi és stílusos külsőért mélyre kell nyúlni a pénztárcánkba? Az alábbi videóban ennek ellenkezőjét bizonyítja be Kat O’Sullivan, egy világjáró brooklyni bohém, aki újrahasznosított anyagokból készült tarka-barka kötött kabátaival az egyik a legkedveltebb etsys eladó. Ha mi magunk inkább a minimálra is esküszünk, a videóból áradó kreativitás és vidámság jó ellenszere a februári szürke hétköznapoknak.

Káposztásmegyeri panelt cserélek Côte D'Azur-i villáraFázni nem menő
Új Facebook-trend tűnt fel a láthatáron. A Frosters Anonymous csoport tagjai úgy döntöttek, ignorálják a mínuszokat, és már most úgy tesznek, mintha a nyár közepén járnánk. A „mozgalom” az amerikai John Bownell egyik kiposztolt fotójával indult, amelyen fürdőköpenyben kávézgat és Playboyt olvasgat – a teljesen behavazott kertben. Havas tájakon csupaszon jógázgató, sörözgető, nyugágyon koktélozgató őrülteket itt nézegethet.

4 412 813 093
Hányadik ember vagyok a hétmilliárdból? A népességszámláló segítségével gyorsan kiderül.

Káposztásmegyeri panelt cserélek Côte D'Azur-i villáraRIP Malév
Se szeri, se száma a Malévot búcsúztató oldalaknak, blogoknak, Facebook-posztoknak és Youtube-videóknak. A Malév-emlékoldalon az aktuális hírek mellett régi reklámfilmeken és fanvideókon lehet merengeni, a több mint tizenötezres facebookos közösségi oldalon pedig a „kinek a hibája”-kérdést is meg lehet vitatni.

Nyaralás ingyen, lakáscserével
Milyen lehet Párizs a helyiek szemével, milyen lehet a nyaralás ingyen, egy kompletten felszerelt háztartásban? Avagy: rábíznám-e a lakásomat egy idegenre, még ha magam választottam is ki? Rengeteg pro és kontra érv szól a lakáscserés nyaralás mellett, mindenesetre az önként jelentkezőket szervező weblapok sokasága azt mutatja, hogy az alternatív szálláskeresés e formájára az egész világon van kereslet. A két legnagyobb oldal a Csereotthon és az Intervac.

Káposztásmegyeri panelt cserélek Côte D'Azur-i villáraBeckhamné, ahogy még sohasem láttuk
A tipikus beckhamnés szűk ruha a saját bizonytalanságának jele volt, véli az i-D magazin címlapján szívószállal csücsörítő Victoria. Az énekesből lett tervezőt egyre komolyabban veszik a divatszakmában. Csak tudnánk, mire jó a kislányos póz ezzel a megerősödött egóval.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top