Szabadidő

A nappali a jövő próbafülkéje

Vége a ruhapróbálás megalázó tortúrájának. A legjobb férfi nőmodell, egy pasifogó mobilalkalmazás és egyéb érdekes linkek heti webajánlónkban.

Ruhapróba otthon
Viszlát, szűkös próbafülkék! Nemsokára attól sem kell tartanunk, hogy rossz méretben vásárolunk online boltból ruhákat. Egy nemrég bemutatott 3D-s szenzoros technológia segítségével maholnap a televízió előtt vásárolhatunk: a Bodymetrics „feltérképezi” az alakunkat, és bemutatja, hogyan állna rajtunk a boltból kiválasztott ruha.

 

Micsoda nő ez a férfi!
Néha a férfiak a jobb nők, állapítottuk meg már egyszer, és ez továbbra is igaz. A férfiként női modellként dolgozó Andrej Pejic ezúttal a Fashion Canada nevű divatlapban domborít elég meggyőző módon.

Akasztják a hóhért
Az afgán lány, a WTC-be becsapódó repülőgép, a híres Beatles-portré: milyen történet rejtőzik e fényképek mögött? Tim Mantoani muzeális Polaroid kamerája mögé tessékelt számos neves fényképészt, és feljegyeztette velük, hogyan készültek az ismert, ikonikus fotók. A végeredmény egy izgalmas album lett, amelyhez blog is kapcsolódik.

A nappali a jövő próbafülkéje


Romantikus háttérképek

Tojásfehér, tört rózsaszín színek, álmodozó lányok, az ég és könyvek: a Ruche-t árukínálata mellett gyönyörű, feminin háttérképeiért is szeretjük.


Ismerkedés: fonó helyett iPhone

Okos mobilunk a párkeresést is megváltoztatja, köszönhetően egy ingyenesen letölthető magyar fejlesztésű alkalmazásnak. A Hi!temptation mind iPhone-ra, mind Androidos telefonokon elérhető, kezdődhet a jópasis fogócska.

 

Sok kicsi sokra megy
A Kickstarter után várható volt, hogy hamarosan itthon is megjelenik az online közösségi projektfinanszírozás. A sok kicsi sokra megy elvén már egészen kevés adomány is segíthet, hogy megvalósulhassanak értékes szociális, művészeti projektek, valamint kezdő vállalkozások céljai. A közösségi finanszírozás egyik első (egyelőre béta) magyar példája az Indulj be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top