nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
A nappali a jövő próbafülkéje

A nappali a jövő próbafülkéje

Vége a ruhapróbálás megalázó tortúrájának. A legjobb férfi nőmodell, egy pasifogó mobilalkalmazás és egyéb érdekes linkek heti webajánlónkban.
NLCafé
f Ajánlom

Ruhapróba otthon
Viszlát, szűkös próbafülkék! Nemsokára attól sem kell tartanunk, hogy rossz méretben vásárolunk online boltból ruhákat. Egy nemrég bemutatott 3D-s szenzoros technológia segítségével maholnap a televízió előtt vásárolhatunk: a Bodymetrics „feltérképezi” az alakunkat, és bemutatja, hogyan állna rajtunk a boltból kiválasztott ruha.

 

Micsoda nő ez a férfi!
Néha a férfiak a jobb nők, állapítottuk meg már egyszer, és ez továbbra is igaz. A férfiként női modellként dolgozó Andrej Pejic ezúttal a Fashion Canada nevű divatlapban domborít elég meggyőző módon.

Akasztják a hóhért
Az afgán lány, a WTC-be becsapódó repülőgép, a híres Beatles-portré: milyen történet rejtőzik e fényképek mögött? Tim Mantoani muzeális Polaroid kamerája mögé tessékelt számos neves fényképészt, és feljegyeztette velük, hogyan készültek az ismert, ikonikus fotók. A végeredmény egy izgalmas album lett, amelyhez blog is kapcsolódik.

A nappali a jövő próbafülkéje


Romantikus háttérképek

Tojásfehér, tört rózsaszín színek, álmodozó lányok, az ég és könyvek: a Ruche-t árukínálata mellett gyönyörű, feminin háttérképeiért is szeretjük.


Ismerkedés: fonó helyett iPhone

Okos mobilunk a párkeresést is megváltoztatja, köszönhetően egy ingyenesen letölthető magyar fejlesztésű alkalmazásnak. A Hi!temptation mind iPhone-ra, mind Androidos telefonokon elérhető, kezdődhet a jópasis fogócska.

 

Sok kicsi sokra megy
A Kickstarter után várható volt, hogy hamarosan itthon is megjelenik az online közösségi projektfinanszírozás. A sok kicsi sokra megy elvén már egészen kevés adomány is segíthet, hogy megvalósulhassanak értékes szociális, művészeti projektek, valamint kezdő vállalkozások céljai. A közösségi finanszírozás egyik első (egyelőre béta) magyar példája az Indulj be.

Megosztás Facebookon