Szabadidő

Milliárdfontos bébi: Kate-hatás a divatban

Kate-blogok, bajusz mindenkinek és a holnap munkahelye heti linkajánlónkban.

Kenyér és cirkusz

Milliárd fontos bébi: Kate-hatás a divatban

…valamint Kate ruhái kellenek a népnek. Hogy a brit hercegnén látott ruhákat percek alatt elkapkodják a boltokból, az nem új hír, ellenben mára kiderült, mennyit is ér a Kate-faktor. Brit lapjelentések szerint egymilliárd angol fontra becsülik szakértők az új stílusikon által generált forgalmat a divatiparban. A népnek több divatblog is segít beazonosítani a hercegi gardróbot, például a Kate Middleton Style és a What Kate wore is.

A bajusz jó

Az új divattrendnek az sem akadálya, ha lány vagy. Egy díjnyertes francia oldal segítségével bárki Salvador Dalít vagy Tom Sellecket varázsolhat magából.


A zene jövője

Mivel kereshet pénzt egy zenész az mp3 korában? A Mashable az úgynevezett appekben lát új kereseti lehetőséget és a rajongói klubok új helyszíneként tekint a mobiltechnológiára. Mobilalkalmazása van már Stingnek, a Pink Floydnak és Jimi Hendrixnek is – vajon melyik magyar zenész lesz az első?

Így dolgozunk 2022-ben

Milliárd fontos bébi: Kate-hatás a divatban

A főnök mindig tudja majd, merre járunk, hologramos asztalunk lesz és az ablak pedig képernyő is egyben. Horror vagy meseország a jövő munkahelye? Eldönthetjük a CNN Money galériáját böngészve.

A szomszéd kertje mindig zöldebb?

Saját kert nélkül is szívesen böngésszük A szomszéd kertje nevű blogot, mert a zöld köztudottan jót tesz a szemnek. Ki tudja, egyszer talán belőlünk is lesz bezzegkertész.

Hol van jó buli?

Milliárd fontos bébi: Kate-hatás a divatban

Magyar terméket sorol a legjobb új utazási oldalak közé a Times. A Joobili akkor lehet hasznos, ha csak az utazási időpont fix, a cél még bizonytalan. Az időpontot megadva izgalmas európai rendezvényeket ajánl az oldal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top