Szabadidő

Brad Pitt végigette a filmjeit – videó

Egy pörgős videóban gyűjtötték egybe, mi mindent majszol össze az Interjú a vámpírral című filmtől a kaszinós Ocean's-sorozatig.

Angelina Jolie ura nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Pénzcsinálók című legújabb filmjéért Golden Globe-ra jelölték, hanem azzal is, hogy az általa alakított baseballedző folyton rágcsál valamit: popcorn, karácsonyi süti és sajtburger is szerepel a menüjén.

Ráadásul a többi filmjében is előszeretettel falatozgat, úgyhogy a New York Magazine összegyűjtött ezekből egy tekintélyes listát. A Mr. és Mrs. Smithben például zsemlézik, a Becstelen Brigantikban bagettezik, az Ocean’s Elevenben földimogyorózik, a Ha eljön Joe Blackben, ahol a halált játssza, főtt répát, sütit, rántottát, mogyoróvajat és pulykás szendvicset majszolgat.

Ennek örömére a MovieClips.com összeállított egy hangulatos kis videót Brad Pitt evős és ivós jeleneteiből, aminek a végén Anthony Hopkins érdeklődik, hogy ízlett-e a fogás. Ebbe az Ocean’s-filmek és a Ha eljön Joe Black mellett a Kalifornia – A halál nem utazik egyedül, a 91-es Johhny Suede, a Trója, a Hetedik, a Szenvedélyek viharában, a Benjamin Button különös élete, az Égető bizonyíték, A mexikói és az Interjú a vámpírral került bele.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top