Szabadidő

Meglepő és mulatságos: 2011 legviccesebb linkjei

Jobb, mint a tévéműsor: e heti linkajánlónkban bocsánatunkért könyörgő slágerénekes, késsel-villával étkező kutyák és a nagyi, aki megfutamított egy rablóbandát.

Annyira, de annyira sajnálom!

Idén éppen egy reklámnak sikerült kivágnia nálunk a biztosítékot. Kérünk minden olvasót, hogy erre a linkre kattintva írja be a mezőbe keresztnevét, tekerje fel a hangerőt és várjon egy percet. Amit ezután lát és hall, olyat még soha, soha, de soha nem kapott senkitől.

Kutyakomédia
Ezt a videót elmentem ínséges időkre, ha kell valami, ami megnevettet – írta egy hozzászóló az alábbi videóhoz, ami ténylegesen még azt is is mosolyra fakasztja, aki nem kimondottan kutyabarát.

 

Sivár és nyugis ünnepnapok ellen

Garantált adrenalinlöket a következő videó. A szakadék mellett mountainbike-ozó osztrákok biztos megunták az életüket, a mi pulzusunk legalábbis már a film nézésétől is kétszázra szökött.

 

Muppet-rapszódia
Nagy a valószínűsége, hogy a Muppet-show a legjobb Bohemian Rhapsody-feldolgozást készítette el az alábbi felvétellel, mindenesetre egészen biztosan a legviccesebbet. Mamaaaaa!!!!

 

Bátor nagyi
Nagy kedvencünk volt idén az a videó, amelyben a 71 éves Ann Timson mindössze válltáskájával „felfegyverkezve” megfutamított egy rablóbandát, akik egy üzlet kirakatát fosztogatták. A szupernagyi később azt nyilatkozta, hogy felháborította a járókelők tétlensége, ezért maga avatkozott közbe.

 

A YouTube legjobbjai
Mit nézett a világ az idén? A legkedveltebb videók toplistáját idén is összeállították, köztük természetesen kellő mennyiségű cukisággal, önjelölt tinisztárral és a Jack Sparrow-nak öltözött Michael Boltonnal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top