Szabadidő

Az Alkonyat-rajongó 1,4 milliós tetoválása

Kivágott hátú overallban jelent meg az Alkonyat – Hajnalhasadás szerda esti londoni premierjén az ötvenéves angol nő, akinek a hátát a vámpíros sorozat szereplői díszítik. Hogy a tetoválás jól sikerült-e, azon lehet vitatkozni, viszont a rajongás pozitív irányba változtatta meg a bolti alkalmazott életét. Harminc kilót fogyott a szenvedélyének köszönhetően.

Egy ötvenéves angol bolti alkalmazott 1,4 millió forintot költött arra, hogy a népszerű Alkonyat-sorozat szereplőit a hátára tetováltassa. A képremek az első film alapján készült, és Edward mellett Jacob és Bella szerepel rajta.

A rajongó eljutott az Alkonyat – Hajnalhasadás szerda esti premierjére Londonban, ahová kivágott hátú ruhában érkezett, hogy a tetoválást szabadon hagyja. Az álma vált azzal valóra, hogy az Edwardot játszó Robert Pattisontól kapott egy aláírást a karjára.  

„Az aláírást át fogom tetováltatni, hogy örökké rajtam maradjon” – nyilatkozta Cathy Ward, aki eddig összesen 46 órát töltött a tetoválószékben.

A könyvek és a filmek iránti rajongása szerepet játszott abban, hogy le tudott fogyni. Több mint harminc kilótól szabadult meg, mióta az Alkonyat az első számú szenvedélye: „Egy kollégámtól kaptam meg DVD-n az Újholdat, és teljesen rákattantam. Azóta csak ezzel kényeztetem magam. Az evés és az ivás helyett erre költöm a pénzem.”

A fogyáshoz természetesen sportolásra is szüksége volt, otthon rendezett be magának egy fitnesztermet, aminek a falait Alkonyat-poszterek borítják.

 

 

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top