Szabadidő

Százmilliókért ír könyvet Pippa Middleton

Csalódnak, akik azt remélték, hogy Vilmos herceg sógornője készülő könyvében családi titkokat tereget ki. Viszont sokat megtudhatnak a rendezvényszervezés rejtelmeiről.
Nem ír bulvárkönyvet
Nem ír bulvárkönyvet

Brit sajtóértesülések szerint Pippa Middleton a közelmúltban több könyvkiadóval is tárgyalt első könyvének megjelentetéséről, hamarosan pedig a hivatalos szerződéskötésre is sor kerül. A Middleton lány állítólag nagyjából egymillió fontos – azaz közel 356 millió forintos – honoráriumot kap majd a könyvért.

Nyilván ennél is többet kereshetne például egy nővéréről szóló bulvárkönyvvel, Pippának azonban nem áll szándékában ilyesmit írni. A családi vállalkozásban rendezvényszervezőként dolgozó lány a rendezvényszervezés fortélyairól ír könyvet. Hírnevének köszönhetően azonban a mű jó eséllyel így is bestseller lesz.

A pletykalapok persze máris felvetették, hogy nem is maga Pippa, hanem egy jó tollú, de névtelen, úgynevezett szellemíró írja meg helyette a könyvet, amit aztán majd a Middleton lány jól csengő neve alatt értékesítenek.

A könyv várhatóan nagyjából egy év múlva, a 2012-es karácsonyi szezonra jelenik meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top