Szabadidő

Mihalik Enikő énekel és veri a mezőnyt – webperces

Videó készült a Rodarte modellválogatójáról. Wellness metálosoknak, közösségi pereskedés és némi csacsiság heti linkes ajánlónkban.

Mihalik Enikő énekel és veri a mezőnyt - webperces1. Dalra fakad Mihalik Enikő
Nem egy elmebajnokság selejtezője jut eszünkbe a Rodarte modellválogatásán készült videóról, az biztos, azonban Mihalik Enikő összehasonlításban szépen helytállt a rövid kérdések kereszttüzében. Mondjuk, nem is lehetett nehéz, ha a „Ki a kedvenc művészed?”-féle kérdésre előtte azt a választ adták, hogy Tom Hanks.

2. Befolyásos emberek táskájában turkáltak

Mit hordanak, milyen tárgyakkal veszik körül magukat, hogy néz ki a nappalijuk? Ízlésformáló művészek, dizájnerek, vállalkozók lakásában néz körül a The Coveteur.

3. Csacsiságok
Sejtelmünk nincs, miért gyűjt valaki szamárképeket, a sok csacsiból kialakuló mozaik látványáért azonban érdemes rákattintani a blogra.

4. Wellness metálosoknak
Ez a legkülönösebb videoklip, amelyet valaha láttunk. Egy metálcore banda szőrös tagjai tornadresszben talajgimnasztikáznak egy fitneszteremben. Ideális szomorkás októberi napok ellen.

5. A Nobel-díjas magyarul
Az idei irodalmi Nobel-díjas neve (Tomas Tranströmer) kevésbé cseng ismerősen, mint a tavalyi évek díjazottaié. Néhány versét magyarul is megtaláltuk a neten.

6. Pereskedés közösségi módra
Egységben az erő: egy új weblapon összefoghatnak a károsulttársak, így alacsonyabb perköltséggel és nagyobb nyerési eséllyel indulhatnak perre károkozójuk ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top