nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Mihalik Enikő énekel és veri a mezőnyt – webperces

Mihalik Enikő énekel és veri a mezőnyt – webperces

Videó készült a Rodarte modellválogatójáról. Wellness metálosoknak, közösségi pereskedés és némi csacsiság heti linkes ajánlónkban.
Avatar
F.I.
f Ajánlom

Mihalik Enikő énekel és veri a mezőnyt - webperces1. Dalra fakad Mihalik Enikő
Nem egy elmebajnokság selejtezője jut eszünkbe a Rodarte modellválogatásán készült videóról, az biztos, azonban Mihalik Enikő összehasonlításban szépen helytállt a rövid kérdések kereszttüzében. Mondjuk, nem is lehetett nehéz, ha a „Ki a kedvenc művészed?”-féle kérdésre előtte azt a választ adták, hogy Tom Hanks.

2. Befolyásos emberek táskájában turkáltak

Mit hordanak, milyen tárgyakkal veszik körül magukat, hogy néz ki a nappalijuk? Ízlésformáló művészek, dizájnerek, vállalkozók lakásában néz körül a The Coveteur.

3. Csacsiságok
Sejtelmünk nincs, miért gyűjt valaki szamárképeket, a sok csacsiból kialakuló mozaik látványáért azonban érdemes rákattintani a blogra.

4. Wellness metálosoknak
Ez a legkülönösebb videoklip, amelyet valaha láttunk. Egy metálcore banda szőrös tagjai tornadresszben talajgimnasztikáznak egy fitneszteremben. Ideális szomorkás októberi napok ellen.

5. A Nobel-díjas magyarul
Az idei irodalmi Nobel-díjas neve (Tomas Tranströmer) kevésbé cseng ismerősen, mint a tavalyi évek díjazottaié. Néhány versét magyarul is megtaláltuk a neten.

6. Pereskedés közösségi módra
Egységben az erő: egy új weblapon összefoghatnak a károsulttársak, így alacsonyabb perköltséggel és nagyobb nyerési eséllyel indulhatnak perre károkozójuk ellen.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon