nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
A topmodellek hétköznapi lányok smink nélkül – webpercesek

A topmodellek hétköznapi lányok smink nélkül – webpercesek

Hazai alkotók műtermeibe lesünk be, topmodellek átváltozásának lehetünk tanúi, és kiderül, mi lett a Nirvana frontemberének lányából – e heti linkajánlónkból.
Avatar
F.I.
f Ajánlom

Webajánló1. Smink nélkül
…a kifutó dívája sem néz ki jobban, mint a szomszéd lány. Vagy a szomszéd lány is jobban, mint a kifutó dívája? Ezen a kérdésen is elmélkedhetünk, ha ide-oda húzogatjuk az egérrel a New York Times stílusmagazinjában megjelent fotósorozat képein az elválasztó vonalat.

2. Ne felejtsd el bekapcsolni a telefont a múzeumban
Egy magyar fejlesztőnek köszönhetően a jövőben kiállításokat is máshogy nézünk majd. A Muzo nevű okostelefonos alkalmazással pluszinformációkhoz juthatunk a minket érdeklő kiállítási tárgyakról. A Muzo a Néprajzi Múzeumban debütál.

3. Alma a fájától
A legenda szerint Karl Lagerfeld azért fogyott le egy év alatt negyven kilót, hogy beleférjen Hedi Slimane szűk szabású öltönyeibe. A divat- és bútortervezés mellett Slimane nagy hatású fényképész is. Vizuális naplójában Los Angelesben készült fotóit publikálja, nemrégiben pedig egy sorozatot Kurt Cobain és Courtney Love lányáról, aki, mily meglepő, jól bevált rock chick pózokban domborít.

4. Állatias divatikonok
Milyen állat lenne a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour? Csupaszmacska. És az izraeli tervező, Alber Elbaz? Fehér bagoly.

5. Hogyan él és dolgozik egy művész?
A méltán népszerű The Selby után alig vártuk, hogy megjelenjen egy magyar oldal, amely a magyar művészeti élet szereplőinek alkotóműhelyeibe kalauzol el. A hálószobát itt ugyan nem látjuk, de annál több érdekességet tudunk meg munkáról, pályafutásról, sikerekről és kudarcokról. A képek gyönyörűek, az élettörténetek kalandosak a Műtermek oldalon.

6. A holnap gyerekjátéka
A Plic, Ploc, Wiz egy digitális építőkocka-játék. Az iPades alkalmazás olyan szemet gyönyörködtető, hogy legszívesebben mi is újra gyerekek lennék, és órákig kísérletezgetnénk a színekkel és formákkal.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon