Szabadidő

Chippendale-fiút kapott 100. születésnapjára a nagyi

Pontosan azt az ajándékot kapta 100. születésnapjára a brit nagyi, amit kért. Egy vetkőző fiút, akinek az idősek otthonának többi lakója is bizonyára nagyon örült.
Clare Ormiston
Clare Ormiston

„Még júniusban megkérdeztük anyukámat, hogy mit szeretne kapni a 100. születésnapjára. Először azt mondta: egy ülőhelyet a Holdon. Mivel azonban ez kellőképpen lehetetlennek tűnt, megkérdeztem, hogy mit szólna valami máshoz. Erre azt válaszolta: legyen egy férfisztriptíz” – mesélte a brit Clare Ormiston, az idős hölgy lánya, Marguerite. Saját bevallása szerint először majdnem leesett a székről, amikor meghallotta a kérést, végül azonban úgy döntöttek, teljesítik a kívánságát.

Clare születésnapját lakóhelyén, egy birminghami idősek otthonában ünnepelték meg múlt héten. Az összejövetel kellős közepén aztán megérkezett a chippendale-fiú, és vetkőzőműsort adott a százéves asszony, az otthon többi lakója és a jelenlévő családtagok előtt. „Igazán élveztem. Határozottan mosolyt csalt az arcomra” – kommentálta az élményt az ünnepelt.

Az egyik, szintén az otthonban élő hölgy megjegyezte, hogy Clare születésnapja nagyon más volt, mint amire előzetesen számítottak, ugyanis úgy képzelték, hogy lesz egy szép nagy torta, és klasszikus zenét fognak hallgatni.

Képek: Birmingham Mail
Képek: Birmingham Mail

Clare-nek három gyermeke, három unokája és két dédunokája van, a férje három évvel ezelőtt hunyt el. Marguerite szerint édesanyja többek között kiváló humorérzékének és kiapadhatatlan életkedvének köszönheti, hogy ilyen magas kort élt meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top