Szabadidő

Zsírleszívást is lehet nyerni rulettel

Esztétikai beavatkozásokat nyerhetnek a játékosok egy amerikai kaszinóban. A kisorsolt nyertesek választhatnak, melyik testrészüket akarják átszabatni.

Plasztikai műtétért játszhatnak a kaszinóbanAz egyik Atlantic Cityben működő kaszinóban ebben a hónapban a megszokott szerencsejátékokon nem csupán pénzdíjakat, de szépészeti beavatkozásokat is nyerhetnek a játékosok.

A pár száz dolláros botoxinjekcióktól kezdve a több ezer dolláros mellnagyobbításokig, vagy épp zsírleszívásokig a legkülönfélébb beavatkozások szerepelnek az elvihető nyeremények listáján. Ezek közül a szerencsés játékos az általa megnyert összeg értékében szabadon választhat.

A főnyeremény pedig, melyet a hónap végén sorsolnak majd ki a játékosok között, egy 25 000 dollár (azaz nagyjából 5 és félmillió forint) értékű utalvány lesz, melyet a nyertes az akciót szponzoráló plasztikai klinikán költhet el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top