Szabadidő

Nevezd be kedvenced a cicaszépségversenyre!

Nemzetközi macskakiállítás, cicatorna, állatorvosi tanácsadás és egy sor más izgalom várja a Whiskas Doromboló Napra látogatókat.
A felvétel a tavalyi Whiskas Doromboló Napon  készült
A felvétel a tavalyi Whiskas Doromboló
Napon készült

Igazi macskaünnepet rendeznek a Lurdy Házban: két napig minden a cicákról és gazdáikról szól október 8-án és 9-én! Lesz Nemzetközi Macskakiállítás több mint 200 cicával, sőt amatőr cicaszépségverseny is, amire bárki benevezheti a kis kedvencét, ha az előírásoknak (macska állatorvosi vizsgálata, oltások megléte, megfelelő kondíció) megfelel. Ráadásul különösen demokratikussá teszi a versenyt, hogy a házi cicák számára külön kategóriát indítanak, így ők sem maradnak ki a jóból.

De nem csak a cicák élvezkedhetnek majd, mert a kiállításra érkező családokat sokféle program várja: a kisebbek arcfestéssel, cicatornával, tejlefetyelő versennyel tölthetik a napot, a nagyobbak cicajátékokat készíthetnek, dorombolhatnak a dorombolóversenyen és állatorvosi előadásokon okosodhatnak. A felnőttek sem lesznek elhanyagolva: kérdezhetnek a jelen lévő állatorvos szakértőktől, és kedvezményes vásáron egy sor hasznos cicakelléket vásárolhatnak.

A felvétel a tavalyi Whiskas Doromboló Napon  készült
A felvétel a tavalyi Whiskas Doromboló
Napon készült

A korábbi hagyományoknak megfelelően azok, akik magukkal hoznak egy képet, amin a cicájukkal közösen szerepelnek, ajándékot kapnak, a fotót pedig kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők.

A kiállítás naponta 10–18 óra között látogatható, belépőjeggyel (felnőtt 700 Ft, gyermek 400 Ft).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top