Szabadidő

Lányos arcú felnőtt lett az Igazából szerelem kisfiújából

Igazából csak felnőtt, de sokunknak mindig az az édes kisfiú marad, aki Samként meghódította a szíveket minden idők egyik legjobb romantikus filmjében.

Szinte felismerhetetlen az Igazából szerelem sztárjaBiztosan sokan emlékeznek arra a jelenetre, amikor a mindenre elszánt Sam még a reptéri biztonságiakat is kijátszotta mostohaapja, Daniel (a filmben Liam Neeson játszotta) biztatásával, hogy még egyszer láthassa szerelmét, aki családjával a tengeren túlra készült. A szőke kisfiút alakító Thomas Sangster azóta felnőtt, sőt a 21 éves srác azóta sokadik szereplésén van túl a nagy sikerű Igazából szerelem óta.

A gyerekként elhíresült színészt legutóbb új filmje, a tévés rajzfilmsorozat, a Phineas és Ferb alapján készült mozi premierjén fotózták Londonban, ahol az egyik főszereplőnek, Ferbnek kölcsönzi a hangját. Az Igazából szerelem egyébként azóta is a leghíresebb mozija, de nem bánja, hogy szerepe miatt továbbra is csak a kis Sammel azonosítják az emberek: „12 éves korom óta ezzel élek együtt, és a film minden karácsonykor előkerül, így már megszoktam. És az emberek mindig pozitívak ezzel kapcsolatban” –  nyilatkozta a fiatal színész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top