Szabadidő

Tóth Vera is fellép a kidobott állatokért rendezett koncerten

Látogass el családostól a Noé Állatotthon hétvégi rendezvényére: nemcsak vidám szórakozásban lesz részed, de a belépő árával a bajba jutott állatok mentését is támogathatod!

Segítsd az állatokat bulizássalSegélykoncert az állatokért címmel egész napos fesztivált szervez szeptember 18-án  vasárnap az egyik legismertebb állatmentő alapítvány, a Noé Állatotthon, hogy a befolyt összegből még több állatnak adhassanak szállást és ellátást.

Lesz minden, ami egy hamisítatlan családi hétvégét színessé tehet: tombola, koncertek, a kicsiknek játszóház és gyermekszínház. A szervezők természetesen gondoltak az állatbarátokra is: a koncertek közt kutyás bemutatón barátkozhatnak egymással a látogatók és a szőrös négylábúak.

A koncertek már reggel 10 órakor elkezdődnek, a nap során fellép Tóth Vera, Falusi Mariann, Náray Erika, Farkas Zsófi és Terecskei Rita is. Az előadók egyébként mind a rendezvény támogatói, ráadásul többen közülük a Noé Állatotthontól fogadták örökbe kutyájukat.

A rendezvénynek a Noé Állatotthon ad otthont Budapesten a XVII. kerületi Csordakút utcai telephelyén. A belépő minimum 1000 Ft, a gyerekeknek ingyenes. Fontos: a rendezvény teljes bevétele a Noé Állatotthon Alapítvány közel ezer védencét segíti.

Bővebb információ: www.noeallatotthon.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top