Szabadidő

A világ legrosszabb szülői – webperces

Az elvetemült szülők gaztetteit fotóblog dokumentálja. Nyugtalanító gasztrokérdések, londoni divat és webkamerás szakik még e heti linkajánlónkban.

A világ legrosszabb szülői - webpercesRettenetes szülők
Apját tetováló hároméves, sztriptízelő kisbabák, babakocsiban tologatott ötvenkilós óvodás: a My Bad Parents fotóblogon a viccestől az ízléstelenen át a hajmeresztőig számos olyan képet láthatunk, ahol a szülők nyilvánvalóan nem dr. Spockot forgatnak szabadidejükben.

Éjszaka a reptéren
Kényszerből avagy a kaland kedvéért előfordulhat, hogy a repülőtéren éjszakázunk. A Sleeping in Airports oldalon számos tippet kaphatunk, reptéri ranglistákat, úti beszámolót és útmutatókat olvashatunk a témáról. Az oldalról kiderül az is, hogy Feriheggyel igazán elégedettek az ott alvók.

Londoni divat
Mit hordanak a londoni arcok? A London Fashion by Paul utcaidivat-blogról ez is kiderül, de az oldal valójában azért különleges, mert a blogger, Paul Gonzales stylist egyben nagyszerű portréképeket is készít.

Kínzó gasztrokérdések
A rengeteg gasztroblog közül azért érdemes figyelemmel kísérni a Gasztrogyereket, mert a blogger receptek helyett olyan kérdéseket posztol, amelyekkel minden kezdő szakács szembesül.

Táncosok szépsége
A Londonban élő fotós, Bertil Nilsson a mozgásból és az emberi testek látványából merít inspirációt. A táncosokról és cirkuszi artistákról készített sorozata a fény, a háttér és a motívum, az ellentét és szimmetria ritka összjátéka.  

Szakik a webkamera előtt
A webkamerán keresztül konzultálhatunk jogászokkal, orvosokkal, könyvelőkkel, angoltanárokkal, fix óradíj fejében. Fizetni online, bankkártyával vagy PayPalon keresztül is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top