Szabadidő

A pápa vécéje kell Prince-nek

Luxus és 200 tonna vas várja a Sziget nulladik napján fellépő Prince-et.

Több mint 30 kamion szállította a Hajógyári-szigetre a fesztivál nagyszínpadának alig 200 tonnás építőelemeit, és a felszerelendő fény- és hangberendezéseket. A küllemében idén teljesen megújuló színpad méreteiben is változik. A technikai újításokat és egyéb látványelemeket az Sziget nulladik napján fellépő Prince a biztonság kedvéért még az eredetileg is betervezett két oldalkifutót megfejelte egy 10 méteres „poronddal”, ami a színpad elejétől indul a nézők közé.

A színpadot egyébként Prince produkciós emberei is már megtekintették, s úgy látták, hogy megfelel a 7-szeres Grammy-díjas sztár koncertjéhez. Persze a színpadon kívül is akadt még néhány extra kívánsága a sztárnak. Luxuskivitelezésű Toi Super VIP toalettkonténer is kerül a Nagyszínpad back stage-ébe. A szuper konténer a leírása szerint „5 csillagos környezetet teremt a használóknak”.  Bizonyára nem lehet rossz, ha korábban ezt Madonna és a pápa is megfelelőnek tartotta. Ez nem is csoda, hiszen a LED-es padlóvilágítástól a lámpás make-up tükrön át CD-s rádió, plazma-tv és virágok is találhatók a szuper klotyóban.

forrás: sziget.hu
Forrás: sziget.hu
forrás: sziget.hu
Forrás: sziget.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top