Szabadidő

Mi a közös a pápában és Paris Hiltonban?

Mindketten twittereznek. Új online iránytű divatőrülteknek és egy mindent rendbe hozó gomb e heti linkajánlónkban.

Mi a közös a pápában és Paris Hiltonban?1. Senkit nem követ a pápa
A modern idők szele már a Vatikánban is fújdogál. A pápa nemrég saját kezűleg küldte el első üzenetét a Twitteren, felzárkózva ezzel olyan hírességekhez, mint Barack Obama, Demi Moore, vagy éppen Paris Hilton. Míg azonban Parist több mint négymillióan követik és ő maga 2400 ember híradására kíváncsi, a katolikus egyházfő egyelőre nem követi mások bejegyzéseit.

2. Magyar divatfotóst sztárolnak
A mindössze huszonnégy éves Csoboth Edina fotóiért lelkesedik a negyvenmilliós havi látogatottságú Trendhunter magazin. A  cikkíró az „egyedi, elegáns és csábító” képek alapján nagy jövőt jósol a Sony World Photography Awards-díjas fiatal fényképésznek.    

3. Armanitól a Zaráig
A megszállott fashionisták új online iránytűje a Vogue magazin és a Wikipédia kereszteződéséből született. A Voguepedián több kategória, pl. tervezők, márkák, modellek szerint is kereshetünk.  

4. Merre jár a barátom?
Míg a Foursquere mobil helymeghatározásra épülő közösségi alkalmazás nemrégiben tízmiliomodik felhasználóját ünnepelte, idehaza létrejött a magyar checkin közösség, a Dotdot. Az okostelefonra letöltött alkalmazás segítségével láthatod, hogy hol járnak és milyen helyeket ajánlanak barátaid, ahol pedig bejelentkezés után kedvezményekhez juthatsz.

5. …és minden rendbe jön
Akinek ettől nem lesz jókedve, az menthetetlen. A mindent rendbe tévő gomb csak az idő ellen nem segít.  

6. Jó estét, jó szurkolást
Vége azoknak az időknek, amikor a fél ország egy-egy sportriporter közvetítésén fanyalgott. A Kommentátoron bárki kipróbálhatja magát sportszakértőként, illetve részt vehet új tehetségek felfedezésében.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top