Szabadidő

Megvan Amy Winehouse utódja a Szigeten

A Thirty Seconds To Mars zárónapi VOLT-os koncertje után idén dupláz: a világhírű amerikai zenekar augusztus 13-án Amy Winehouse helyett lép a Sziget Nagyszínpadán.

Megvan Amy Winehouse utódja a SzigetenAz idei évben a legnagyobb sikereket a VOLT-n Moby, a Pendulum, a Sum 41 és a Ting Tings mellett a Thirty Seconds To Mars koncertje aratta. Fellépésük napján harmincezren voltak a fesztiválon. Így a Sziget szervezői úgy gondolták, hogy Amy Winehouse megüresedett helyére őket hívják meg a Sziget Nagyszínpadára. Bár az igazat megvallva Amy igen nehéz helyzetben hagyta a Sziget szervezőit, akiknek nem sok esélyük maradt Winehouse-hoz hasonló népszerűségű fellépőt találni.

Amy öt héttel a fesztivál előtt döntött úgy, hogy lemondja összes európai, így a szigetes koncertjét is. A „beugró” Thirty Seconds To Mars tagjai hihetetlenül örültek a felkérésnek: VOLT-os koncertjük végén a zenekar frontembere több ezer rajongója előtt jelentette be, hogy a Szigeten újra találkozhatunk velük, pár órával később pedig már Twitter-oldalára is posztolta a hírt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top