Szabadidő

Újabb Sziget-fellépők

Újabb fellépők mondtak igent a Sziget-szervezők felkérésére, ezzel a Nagyszínpad és a Aréna korai sávja is betelt.

“Sejtjük, hogy a fanyalgóktól kapunk majd hideget-meleget, hogy már megint a Prodigy, de hiába próbálkoztunk az utolsó pillanatig, sajnos nem sikerült az eredetileg kiszemelt zenekarokkal megegyeznünk a még egyetlen üres headliner helyre. A Foo Fighters-szel például mindössze 4 napon múlik, de sajnos nem érnek rá előbb és emiatt nem tudjuk elhozni őket. Mindenesetre 50 nappal a Sziget előtt nem tudunk tovább várni, le kell zárnunk a programot. Mivel nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne legyenek nemzetközileg is megfelelő rangú headlinereink, ezért úgy döntöttünk megpróbáljuk ismét elhívni a Prodigy-t, mely csapat bár sokszor volt nálunk, mindig nagy sikert aratott, ráadásul a kívánsággépben még mindig az egyik legtöbbet kért zenekar. Szerencsére elfogadta a meghívásunkat, így sikerült betölteni az eddig üres főzenekari helyet a programban.” – áll a Sziget szervezőinek közleményében. 

A napokban adta áldását a magyar fesztivál szervezőinek felkérésre Nagy-Britannia egyik legígéretesebb fiatal énekesnője, a brit zenei díjas művésznő, Kate Nash. Továbbá szintén a Nagyszínpadon lép majd fel a Kaiser Chiefs is.

Kate Nash
Kate Nash
Kaiser Chiefs
Kaiser Chiefs

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top