Szabadidő

A legjobb videók munkaundor ellen

Ünnepek után, nyaralás előtt, harminc fokban kevésbé vagyunk motiváltak. Az alábbi videókkal garantáltan kiszellőzik a fejünk, a szalag meg várhat.

1.  Aki ezt a reklámot készítette, zseni! – áradoznak a youtube-os kommentelők egy ausztrál sörreklám láttán. Tény, hogy a Knight Rider dallama mellett malátát tördelő travesztik, helikopteres milliomosok és palackozó menyétek így együtt nemigen szoktak sört reklámozni…

2. Randalírozó ötévesek lecsillapítására tett végső kétségbeesett kísérlet során vetettük be az alábbi videót, de a humora és a szép kivitelezése miatt nekünk is bejön a kis felhőről szóló animációs rövidfilm:

3.  Vízi csatát párszor már Budapesten is szerveztek, de ilyen szépen még egyet sem filmeztek le, mint az alábbi bécsi villámcsődület:

4. Ki ne álmodozna arról, hogy egyetlen gomb megnyomásával elmenekülhet a szürke hétköznapokból? A bátorságát összeszedő párizsi járókelő mindenre számított, csak a következőre nem…

5. Hogy hangzik, ha valaki 1000 darab farmernadrággal zenél? Kiderül a videóból:

6. Kedvenc öt másodperces filmünkben megnyugtató látni, hogy más is hozzánk hasonlóan éli meg a napi igát. 🙂

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top