Szabadidő

Így osztják az észt a filmes apák

…továbbá online közösségi vásárlás, a NASA űrhajósnői és idegnyugtató zenélés a klaviatúrán e heti linkajánlónkban.
 
 Kicsi, de erős

1. Rossz nyelvek szerint az apák többségének erős hiányosságai vannak a gyerekkel kapcsolatos praktikus tudnivalók terén, hogy például a 4.b-be vagy a 4.c-be jár-e az utód, továbbá melyik az Andi és melyik az Adri nevű barátnője, ellenben nem fogják vissza magukat, ha bölcs kinyilatkoztatásokra nyílik lehetőség. Hogy mindez rágalom, vagy van benne igazság, arról most nem foglalnánk állást, viszont rábukkantunk egy vicces videóra, amely jól összefoglalja Hollywod apukáinak best of megmondásait.

Kattints a négyzetekre, és komponálj!
Kattints a négyzetekre és komponálj!

2. A nyári szabadság előtti hajrában idegnyugtató levezetésnek ajánlunk pár perc zenélést az alábbi weblapon. A kiválasztott mezők egymással harmonizálva szép dallamot játszanak le, amelytől még annak is sikerélménye támad, aki máskülönben egy furulyát sem tud megfogni.

Women@NASA
Women@NASA

3. Kik azok a nők, akik a NASA-nál dolgoznak és milyen út vezetett el a csúcsig? Az amerikai űrhajózási hivatal külön oldalt szentelt női munkatársai bemutatásának. A videókat nézve jobb példaképeknek tűnnek, mint a VV-szereplők…

4. Rábukkantunk egy olyan utcaidivat-blogra, amelyen nem egy blogger vagy szerkesztő válogatja a képeket, hanem demokratikus módon bárki feltölthet magáról fotót. A Street Fashion Budapest korántsem amolyan tinilányoknak való szórakozás. A digitális archívumként működő oldalt a Kiscelli Múzeum munkatársa hozta létre, hogy feltérképezzék és megőrizzék a budapesti utcai viseleteket.

Mini-Eco
Mini-Eco

5. A virágzó csináld magad mozgalomtól megfélemlített kétbalkezes szülőknek ajánljuk az alábbi posztot egy teljesen szimpla fajáték elkészítéséhez, amit még azok is össze tudnak hozni, akiket anno megbuktattak technikából.
Apa kifúrja a lukakat, anya szerez hozzá cipőfűzőt és máris kész a motorikus készségeket fejlesztő fűzögetős rúd, amivel a gyerek reményeink szerint csendben eljátszadozik vasárnap hajnalban.

6. Az Árbarátok.hu olyan online közösségi vásárlási oldal, ahol minél többen vásárolunk, annál nagyobb kedvezményekhez jutunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top