Szabadidő

Modellek, munka után

Vajon az utcán is olyan jól mutatnak? Erre kíváncsi egy népszerű divatblog. Weblapok "hátulja", egy nyár-fotóblog ráhangolónak és egyéb érdekességek heti linkajánlónkban.

1. A legnagyobb tervezők darabjaiban, némi sminkkel és Photoshoppal megtámogatva nem nehéz jól kinézni, de mi a helyzet, ha lejár a műszak? Craig Arend munkába igyekvő és hazatérő modelleket fotóz, például Freja Beha Erichsent, Stella Tenant-t vagy Coco Rochát. Hát, zsákot azért nem kell húzni a fejükre… A blogon modellek mellett ismert dizájnerek, stylistok, divatszerkesztők is felbukkannak, így a divatvilág egyfajta ki-kicsodájaként is böngészhető.

Freja Beha Erichsen
Freja Beha Erichsen
Nézd meg a többi modellt is! Katt!

Coco Rocha
Coco Rocha
Kíváncsi vagy a többi fotóra is? Katt!

2. Egy weblapnak természetesen nincs hátoldala, vagy mégis? Ez az oldal azt ábrázolja, hogyan fest a Facebook, a Youtube vagy a flickr „hátulról”.

A Facebook
A Facebook „hátulról”

3. Kedvenc műfajunk, a tematikus fotóblogok után kutatva egy olyan példányra bukkantunk, amely elfeledteti a honi szeszélyes időjárást és ráhangol a nyárra. A 15 éves ausztrál lány gyűjteménye semmi mélyet és tartalmasat nem üzen, csak a régvolt, három hónapos vakációk napsütéses, lenge, léha, önfeledt napjaira emlékeztet.

Life In The Summer
Life In The Summer

4. A Gombold újra! öltözéktervező pályázaton résztvevő The Béta Version fűzött táskája abszolút kedvencünk. Az alábbi videóból kiderül, hogyan készült.

5. Akit eddig hidegen hagyott a lakberendezés, főzés és gyerekjátékok témakör, a Sweet Paul blogtól garantáltan függő lesz. Az oldal, amelyet a Times a legjobb ötven dizájnblog közé sorol, különkiadásként digitális magazin formájában is megjelenik.

Olvasd el a Sweet Paul digitális változtatát is. Katt.
Olvasd el a Sweet Paul digitális változatát is. Katt!

6. Két új online zenehallgatási lehetőségre bukkantunk nemrég. A szokol.eu oldalon stílus, évjárat, tempó alapján állíthatjuk össze a saját rádiónkat. A Superbox.hu-n havi 790 Ft-ért válogathatunk több, mint 300 ezer dal közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top